• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Artemide Talo Sospensione LED
Levertijd 5-8 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Artemide Talo Sospensione LED

Verborgen licht: de slanke Artemide Talo Sospensione LED hanglamp met aluminium of witte body, energiezuinige LED verlichting en polyvarbonaat filter geeft licht dat niet verblindt. Naar beneden direct licht, en diffuus licht naar boven. Ideaal voor computerruimtes en natuurlijk boven de vergadertafel of werkplek. Deze designlamp kan evengoed gebruikt worden in de Horeca(Hotel-restaurant-cafe), voor kantoorruimtes of bij u thuis. De Talo Sospensione hanglamp is een design van Neil Poulton voor Artemide. Hij werd bekroond met de Compasso d’Oro, red dot design award, l’iF product design award en l’Intel Design Observeur du design 2001. De Artemide Talo Sospensione hanglamp is dimbaar, de Fluo versies is ook te verkrijgen is bij Brand New Office!

Ontwerp: Neil Poulton voor Artemide
Maten 33W: 7 x 90cm, 52W: 7 x 90cm, 65W: 7 x 90cm
Materiaal: kunststof wit of aluminium, polycarbonaat
Licht:
220V/33,52,65W
Winnaar: Compasso d’Oro,  red dot design award, l’iF product design award en l’Intel Design Observeur du design 2001.
Reservelamp inclusief
  
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen
  
 snelle levering

Het verlichtingslabel Artemide werd in 1960 opgericht door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza in Milaan. Italiaans design in verlichting staat voor elegantie en functionaliteit, gecombineerd met een tijdloos karakter van de designs. Ook de lampen van Artemide overtuigen ons met hun elegante uitstraling en krijgen steeds meer de status van klassiekers onder de verlichting. Om een paar voorbeelden te noemen: de legendarische Tizio tafellamp van Richard Sapper, de Mercury hanglamp van Ross Lovegrove, de Melampo tafellamp/wandlamp van Adrien Gardère, de Tolomeo verlichtingscollectie van Michele De Lucchi en Giancarlo Fassina, evenals de Cadmo staandelamp ontworpen door Karim Rachid of de Tizio bureaulamp. Andere beroemde ontwerpers die samenwerken met Artemide, zijn Vico Magistretti, Carlotta de Bevilacqua, Livio Castiglioni of Giancarlo Fassina. Artemide werd in 1994 werd bekroond met de "Compasso d'Oro" voor zijn carrière" en kreeg de prestigieuze European Design Award in 1997. De Artemide lampen worden internationaal gezien als iconen van hedendaags design: ze worden gepresenteerd in de meeste musea van moderne kunst en worden opgenomen in de wereld design collecties. Artemide Talo Sospensione LED hanglamp