• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Axis 71 Swing stapelbare kruk
Levertijd 3-8 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Axis 71 Swing stapelbare kruk

Stapelbare zitkrukken voor uw bureau: de Axis 71 Swing stapelbare kruk brengen kleur in uw ruimtes en vormen tegelijkertijd de oplossing voor een alom bekend probleem: dat er niet genoeg zitmogelijkheden zijn voor gasten. De stapelbare zitkruk is afkomstig van Axis 71 uit België en zijn stapelbaar tot 6 stuks. De Swing zitkruk is beschikbaar in 2 verschillende houtskleuren: Eik Wengé of Natural Eik. De Swing stapelbare zitkrukken zorgen voor een relaxte sfeer - wat nodig is tijdens creatieve meetings!

Ontwerp:
 Stephane Lebrun voor Axis 
Materiaal: Eik
Maten:
47h x 47,5b x 32d cm

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen
  
 
snelle levering 

Van Brussel tot in Shanghai, Axis 71 creëert prachtige designlampen voor zowel professioneel gebruik als voor privé gebruik. Axis 71 focust zich vooral is high fashion verlichting en is daarom een geliefd merk bij de architecten. Hun bekende vloerlampen, hanglampen, wandlampen en tafellampen kan men vooral terugvinden in de bekendere hotels, restaurants, mooiere zaken maar passen ook perfect in de kantoorwereld om de werkomgeving wat huiselijker te maken. De bekendste ontwerpen van Axis 71 zijn de S71 serie, de One lampen, de Memory lampen en recentelijk de Mummy bear en Baby bear. Brand New Office is officiële verdeler van Axis71 voor de BeNeLux regio. Axis 71 Swing stapelbare kruk