Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

Fin moduleerbaar boekenrek

€72,00€87,12 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 5 - 10 werkdagen
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 20863
B-Line Fin moduleerbaar boekenrek is een creatie van Neuland Paster & Geldmacher. Met deze moduleerbare rekken kan u uw eigen boekenrek maken.
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

B-Line Fin moduleerbaar boekenrek:

ook hier weer het concept van een personaliseerbaar boekenrek van B-Line, dat naar believen gemonteerd kan worden. Fin moduleerbaar boekenrek van Favaretto & Partner doet denken aan een rek dat eindeloos lang kan gemonteerd worden. Fin boekenrek of bibliotheek kan als apart rek gebruikt worden ofwel kunnen verschillende elementen naast elkaar geplaatst worden om een echte boekenkast te vormen. Dit boekenrek van B-Line is enkel verkrijgbaar in het wit met afwerking in eik.

Ontwerp: Neuland Paster & Geldmacher 2010 voor B-Line
Maten: 22,5h x 37,8l cm
Materiaal: staal

B-line is een Italiaans design merk dat zich richt op woonaccessoires en kleine meubels zoals bijzettafels, krukken, modulaire kasten, boekenrekken, bloembakken, ladeblokken en stoelen voor zowel binnen als buiten. De ontwerpen hebben een steeds een moderne uitstraling met een speels tintje. Ze werken samen met bekende designers zoals Karim Rachid, Joe Colombo, Kazuhide Takahama en nog vele andere. De wereldbekende B-Line Bobby multiwagens is een design van Joe Colombo dat terug te vinden is in verschillende musea, waaronder Museum of Modern Art, het "Triennale" in Milaan en in vele designwinkels over de hele wereld. De producten van B-Line zijn vaak te verkrijgen in verschillende vrolijke kleuren.

B-Line Fin moduleerbaar boekenrek