• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Hailo BigBin touch vuilnisbak
Levertijd 3-5 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Hailo BigBin touch vuilnisbak

De Hailo BigBin touch vuilnisbak is beschikbaar in verschillende kleuren en heeft een volume van maar liefst 46 liter. De afvalbak is afgewerkt met een hoogwaardig kunststoffen deksel. Deze dekselopening opent door One Touch-functie: tik gewoon op het deksel om de vuilnsibak te openen.

Hailo produkten zijn vaak voorradig in ons centraal magazijn en binnen de vijf werkdagen leverbaar. 

Belangrijkste kenmerken:
- Ronde behuizing van roestvrij staal of behandeld plaatstaal
- Hoogwaardig kunststof deksel, dekselopening door One Touch-functie: tik gewoon op het deksel om het te openen
- Klemring in rood kunststof voor bevestiging van de vuilniszak
- Stabiel en antislip dankzij de plastic steunring op de grond, grotendeels gedimensioneerd
- Capaciteit: 46 l

Ontwerp: Hailo
Materiaal: Ronde behuizing van roestvrij staal of behandeld plaatstaal
Maten: 69h x 32d cm
Inhoud: 46L

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen  
  snelle levering  

Hailo is een duiste fabrikant dat ladders, trapladders, vuilnisbakken ,afvalscheiders, papiermanden, veiligheids-afvalbakken, prullenmanden en pedaalemmers met een hoge veiligheid produceren. Ze moeten dagelijks het vertrouwen rechtvaardigen om in het assortiment van Hailo te mogen zitten. Daarom is Hailo al meer dan 60 jaar bezig met het ontwikkelen en produceren van van hoogwaardige producten, en werkt het samen met ervaren medewerkers en specialisten uit heel Duitsland.

Hailo staat synoniem voor hoogwaardige producten die het leven thuis gemakkelijker maken, maar ook voor technische oplossingen op het gebied zoals de bouw van keukens of toegang tot hoog professioneel en industrieel afval. Door haar expertise van jarenlange ervaring en voortdurende inspanning om aan de behoeften van haar klanten te voldoen is Hailo erin geslaagd om een ​​merk te creëren dat zowel op vlak van huishouden als professionele beslissers vertrouwd is geworden. Onze permanente motivatie is om innovatieve en nuttige producten en oplossingen te ontwikkelen.

Ons logo - de Hailo Red Dot - staat voor maximale kwaliteit en veiligheid, die onze klanten kunnen vertrouwen. Jarenlange ervaring, innovatieve productontwikkelingen en gecertificeerd kwaliteitsmanagement in overeenstemming met DIN EN ISO 9001: 2008 garanderen dit.Hailo BigBin touch vuilnisbak

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen