Hoe kies ik design kantoormeubelen?

  • Geplaatst op
  • Door Mike De Koster
Hoe kies ik design kantoormeubelen?

Voor de inrichting van uw kantoor wil u natuurlijk alleen maar het beste. U zorgt voor aangenaam zitcomfort met ergonomische meubelen, maar wil dat het geheel ook mooi oogt. Wij helpen u graag bij het kiezen van design kantoormeubelen.

Voor de inrichting van uw kantoor wil u natuurlijk alleen maar het beste. U zorgt voor aangenaam zitcomfort met ergonomische meubelen, maar wil dat het geheel ook mooi oogt. Wij helpen u graag bij het kiezen van design kantoormeubelen.

Design meubelen hoeven niet per se stukken van mensen te kosten. Voor elk budget vindt u een design stuk. Ze komen dan ook in alle vormen, maten en prijsklassen. U kan de aankoop van design kantoormeubelen ook als een investering zien want deze items zijn tijdloos en duurzaam.

 

Ergonomische bureaustoel

 

Bekijk de BNO Isis design bureaustoel leder hier

Denk op voorhand goed na over de manier waarop er gewerkt wordt binnen uw bedrijf. Geldt op de werkvloer het principe van flexwerken? Zorg dan dat alle meubels verstelbaar zijn zodat ze voor elke werknemer ergonomisch afgesteld kunnen worden. Kies voor een bureaustoel die afstelbaar is naargelang de persoon die hem gebruikt en schaf ook bureautafels aan die in hoogte afstelbaar zijn.

Tot slot is het een idee om te investeren in een standing desk. De hele dag in dezelfde houding zitten, is erg belastend voor de rug. Daarom is het aan te raden geregeld rechtop te staan en daar kan een standing desk zeker bij helpen. Voorzie daarnaast ook voldoende opbergmogelijkheden zodat iedereen na de werkdag zijn of haar spullen netjes kan wegleggen en een clean desk achterlaat.

Een staand bureau van Brand New Office

Bekijk dit Mdd Ogi Drive elektrisch verstelbaar bureau hier

 

De juiste verlichting doet wonderen voor de productiviteit

Naast natuurlijk daglicht in uw werkruimte, is ook de keuze voor de juiste verlichting erg belangrijk. Zeker als u op zoek gaat naar de beste bureaulamp voor op uw eigen werkplek. Als u kiest voor een designlamp, weet u dat de ontwerper niet alleen goed nagedacht heeft over de vormgeving, maar ook over de materialen, duurzaamheid en gebruiksgemak ervan. Welke stijl u ook verkiest, er bestaat altijd een design bureaulamp die bij uw ruimte past. Mix en match verschillende soorten lampen. Plaats bijvoorbeeld efficiënte spotjes in het plafond met wit licht om de productiviteit te stimuleren, maar wissel ook af met bureaulampen en staanlampen.

Nemo lamp

Bekijk deze Nemo Lighting Dove bureaulamp hier

 

Een ontspanningsruimte voor de lunch

Als uw kantoor voldoende groot is, kan u een ontspanningsruimte inrichten met zitgedeeltes en een keuken. Hier kunnen uw medewerkers en collega’s rustig lunchen en bijkletsen, maar u kan er ook vergaderingen houden of klanten ontvangen. Zorg voor comfortabele stoelen en tafels en combineer met lagere zeteltjes en bijzettafels. Ruil het witte licht dat voor productiviteit moet zorgen hier in voor een warmer, geel licht om de sfeer te bevorderen.

Modulaire stoelen van Brand New Office

Bekijk deze Softline Opera chair modulaire zetel hier

 

Vergeet ook de aankleding niet

Een kantoorruimte echt gezellig maken, vraagt meer dan enkel maar de juiste meubels. U kan de ruimtes een persoonlijke toets geven met behulp van leuke kunstwerken, foto’s of accessoires. Denk daarbij aan tapijten, klokken, schilderijen en kussens in de ontspanningsruimte. Daarnaast zijn ook planten een ideale keuze voor de aankleding. Zij zorgen bovendien ook voor extra zuurstof in de ruimte. Let er echter wel op dat de aankleding steeds ook bij de stijl en uitstraling van uw bedrijf past.

Twijfelt u tussen opvallende kleuren of eenvoudige, witte design kantoormeubelen? Houdt dan in het achterhoofd dat deze stukken lang zullen meegaan en misschien ooit van locatie zullen veranderen. Witte of houtkleurige meubelen zijn helemaal tijdloos en passen bij elk interieur. U kan dan naargelang de trend van het moment kiezen voor een opvallende kleur op de muren.

Bent u op zoek naar kwalitatieve en duurzame design kantoormeubelen voor uw praktijkruimte, kantoor of zelfs voor uw home office? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!