Waar vind ik de beste kantoormeubelen?

  • Geplaatst op
Waar vind ik de beste kantoormeubelen?

Waar heb ik voor de inrichting van mijn thuiskantoor, bedrijf of vrij beroep een gevarieerde keuze aan tijdloze kantoormeubelen van hoge kwaliteit? Bij Brand New Office vindt u alles dat u zoekt. Al ons kantoormeubilair wordt uitvoerig getest op duurzaamheid zodat u zeker bent dat uw nieuwe kantoormeubelen geschikt zijn voor intensief en langdurig gebruik.

  • Waar krijg ik het grootste aanbod?
  • Hoe ga ik voor een totale kantoorinrichting?
  • Waarom kies ik voor Brand New Office?

Waar heb ik voor de inrichting van mijn thuiskantoor, bedrijf of vrij beroep een gevarieerde keuze aan tijdloze kantoormeubelen van hoge kwaliteit? Bij Brand New Office vindt u alles dat u zoekt. Al ons kantoormeubilair wordt uitvoerig getest op duurzaamheid zodat u zeker bent dat uw nieuwe kantoormeubelen geschikt zijn voor intensief en langdurig gebruik.

 

Waar krijg ik het grootste aanbod?

Nood aan een comfortabele kantoorruimte met optimale inrichting? De combinatie van aangenaam zitcomfort en efficiënte opbergmogelijkheden vormen de basis van elk professioneel kantoor. Voor uw bureaus en ander kantoormeubilair bent u 24/24 en 7/7 welkom in onze professionele webshop. Voor uw kantoorinrichting kiest u er uit meer dan 5000 verschillende producten die we selecteerden op basis van design, ecologie en ergonomie.

Bekijk vandaag nog de volledige collectie en bestel uw nieuwe kantoormeubelen met enkele muisklikken. De levertermijn staat aangegeven naast elk product zodat u weet wanneer u, uw personeel en uw klanten kunnen genieten van uw nieuwe kantoorinrichting. Wat als ik alles snel nodig heb? Dan kan u meteen uit onze meubelen met snelle levering kiezen.

 

Hoe ga ik voor een totale kantoorinrichting?

Wat als ik niet enkel op zoek ben naar nieuwe kantoormeubelen, maar een totaal nieuwe kantoorinrichting nodig heb? Ook voor professioneel advies op maat is Brand New Office de juiste partner. Onze vakmensen luisteren naar uw noden en wensen, en gaan daar meteen mee voor u aan de slag. We werken samen met meer dan 70 gerenommeerde topmerken en betrekken indien gewenst zelfs een architect bij uw plannen.

Naast onze vaste selectie aan merken bestellen we op uw verzoek ook speciale en unieke designproducten die helemaal bij uw kantoorruimte passen. Die laten we dan leveren of opbouwen waar u wil.

 

Waarom kies ik voor Brand New Office?

Van ergonomische kantoormeubelen over de totaalinrichting tot bijzondere accessoires, bij Brand New Office vindt u alles dat u nodig heeft. Wat als ik mijn idee eerst op papier wil? Dan krijgt u een gratis 3D-tekening om uw ontwerp te visualiseren. U weet ook perfect wanneer u uw nieuw kantoormeubilair krijgt én bent zeker van een correcte dienstverlening van inkoop tot na verkoop. Omdat we overtuigd zijn van de topkwaliteit van onze kantoormeubelen, krijgt u bovendien op nagenoeg de volledige collectie twee jaar kwaliteitsgarantie.

De troeven van Brand New Office besparen u tijd en kopzorgen. Nieuwe kantoormeubelen zijn niet uw specialiteit, wel de onze. Steun op onze persoonlijke dienstverlening, professionele aanpak en jarenlange ervaring wanneer u uw kantoor of horecazaak nieuw leven inblaast. Wat als ik nog vragen heb? Neem dan contact op met ons team van experts voor een oplossing op maat.