Waarom ligt de keuze voor een design bureaustoel voor de hand?

  • Geplaatst op
Waarom ligt de keuze voor een design bureaustoel voor de hand?

Een design bureaustoel koppelt een comfortabele werkhouding aan een stijlvolle uitstraling. De specialisten van Brand New Office weten er meer over.

  • Welke design bureaustoel paart uitstraling aan comfort?
  • Wat is de impact van design kantoormeubilair?
  • Welk merk kiest ik voor mijn design bureaustoel?

 

Er is niets mis met een sobere zwarte bureaustoel met een eerder alledaagse vormgeving. Maar wilt u uw kantoor iets meer ‘cachet’ geven, dan kunt u om te beginnen kiezen voor een design bureaustoel uit onze collectie. Hier vertellen we u hoe design kantoormeubilair comfort, functionaliteit en een stijlvolle uitstraling met elkaar verenigt.

 

 

Welke design bureaustoel paart uitstraling aan comfort?

Het spelen met kleur is een van de eerste opvallende kenmerken van hedendaagse meubelontwerpen. Waar een klassieke bureaustoel meestal volledig in het zwart wordt uitgevoerd, combineert een design bureaustoel die hoofdkleur vaak met enkele witte of zilverkleurige accenten. Met een frame en armleuningen in zilver verkrijgt een bureaustoel al meteen een hoger designgehalte.

 

Deze ISIS design bureaustoel is een prima keuze voor een nieuwe bureaustoel. Brand New Office

 

Een veel gehoorde misvatting is dat het bij design meubelen enkel om de esthetische meerwaarde gaat. Niets is minder waar. De functionaliteit is altijd de eerste prioriteit, zeker bij een design bureaustoel. Een goed voorbeeld is onze BNO ISIS design bureaustoel. Die ademt klasse dankzij de verchroomde armleuning en wielbasis. Tegelijk scoort hij ook bijzonder goed op het vlak van ergonomie.

 


Wat is de impact van design kantoormeubilair?

Medewerkers die zich goed voelen op de werkplek presteren beter. Tracht daarom een inspirerende en prikkelende werkomgeving voor hen te creëren.  

 

De inrichting van het kantoor vertelt ook iets over de bedrijfscultuur en -waarden. Het interieur weerspiegelt een zekere identiteit en uitstraling, het draagt bij aan uw imago. Een design bureaustoel is alvast een goed begin, maar u kan de lijn ook doortrekken in al het kantoormeubilair en de accessoires.

 


Welk merk kies ik voor mijn design bureaustoel?

Voor een design bureaustoel bent u bij Brand New Office hoe dan ook aan het juiste adres. Onze collectie bevat bijvoorbeeld enkele topmodellen van het Duitse Wagner. Een daarvan, de Titan Limited, is beschikbaar in diverse tinten. Een design pareltje.

Deze zwart-witte Titan Limited design bureaustoel is van hoge kwaliteit. – Brand New Office

Zoals bekend weten ook de Italiaanse designers wat stijl en klasse is. De prachtige ontwerpen van het topmerk SitLand, afgewerkt met ecologisch leder of rundsleder, zitten ook nog een zeer comfortabel. Ook die zijn vaak in verschillende kleuren leverbaar.

 

Ook de experten van Brand New Office ontwikkelden hun eigen design kantoormeubelen onder ons eigen merk BNO. De perfecte design bureaustoelen voor een hippe kantoorunit.

 

Hoe kies ik de beste bureaustoel die helemaal aangepast is aan mijn lichaam? In hoeverre moeten bureautafel en -stoel samen passen? Vraag raad aan de experts van Brand New Office.