• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
BNO akoestische werkplek - The Hut
Levertijd 10 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
  • Bestel 2 voor €5.039,10 per stuk en bespaar 10%
  • Bestel 4 voor €4.479,20 per stuk en bespaar 20%
BNO akoestische werkplek - The Hut

De akoestische werkplek - The Hut zijn akoestische kantoormeubelen die zorgen voor de nodige rustelementen binnen uw kantooromgeving. Deze akoestische kamer is een zitoplossing voor informele vergaderingen, flexwerken en/of loungen. Of u nu een één op één gesprek wenst te houden, een conference call of een vergadering wil voeren, de akoestische hut leent zich hier bij uitstek voor.

Door zijn hoge rug en sterk geluidsdempende of isolerend binnenwerk verschaft deze werkcombinatie veel privacy. The Hut geluiddempende werkplek is beschikbaar in verschillende kleuren en kan op aanvraag ook volledig gepersonaliseerd worden. Hiervoor is de levertermijn wel ongeveer 50 werkdagen. Met zijn banken van 170cm, uit isolerende stof, kan men maximaal tot 6 mensen stallen in The Hut box. In de akoestische kamer staat ook nog een witte tafel om uw gesprekken vlot te laten verlopen. 

Geluidsoverlast op de werkplek is een belangrijke bron van stress en burnout verschijnselen, wat uiteindelijk kan leiden tot uitval en ziekte. Wel de akoestische Room in Room oplossing van Brand New Office maakt hiermee komaf! Contacteer ons via onderstaand icoon 'Vraag ons u op te bellen' of bel ons zelf voor meer informatie op 02/310 98 30.

Ontwerp: BNO voor Brand New Office
Materiaal: akoestische wanden uit TM stof, banken uit houten frame gestoffeerd, tafel uit melamine met poot van alumimium.                                                                       
Maten: 200b x 180d x 140h cm 
Kleur: aanvraag andere kleuren.
 
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen  

Officina en BNO zijn een merknaam van Brand New Office dat steeds in voorraad is in ons centraal magazijn. De kantoormeubelen van Officina worden binnen de 2 weken opgebouwd op de plaats van gebruik en de BNO stoelen zijn zelfs direct leverbaar binnen de 3-5 werkdagen. Officina is echt een ergonomisch meubelsysteem dat bovendien de milieuvriendelijke FSC - norm haalt. Met deze Officina kantoormeubelen kan u een volledig kantoor inrichten: verschillende soorten kasten, bureaus, ladeblokken, vergadertafels en zelfs bureaus met dressoir zijn beschikbaar. Verder heeft Brand New Office onder het merk BNO ook tal van zelf gecreëerde bureaustoelen, bezoekersstoelen, vergadersstoelen of gewoon stoelen voor bij u thuis of in de Horeca. Deze stoelen zijn ook perfect inzetbaar voor de projectmarkt omdat ze de nodige ergonomische vereisten hebben met het nodige design. Bovendien zijn ze ook nog onklopbaar in prijs! Bestel vandaag nog uw Officina kantoormeubilair en BNO stoelen en werk deze week nog in uw vernieuwde omgeving! akoestische werkplek - The Hut