• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
BNO Brussels bureaustoel
Levertijd 5-8 werkdagen.
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
BNO Brussels bureaustoel

De BNO Brussels bureaustoel van het label BNO(Brand New Office)

is een ergonomische TOP-stoel voor een uitzonderlijke lage prijs. Deze bureaustoel met hoge rugleuning uit is in hoogte verstelbaar en ondersteunt uw onderrug. Voor grote mensen is het handig dat de zitting in diepte kan verschoven worden, wel de Brussels bureaustoel heeft deze uitzonderlijke instelling!
 
Bovendien is de zitting brandwerend. Het synchroonmechanisme van de stoel is blokkeerbaar in drie posities zodat de rugleuning kan vastgezet worden in de voor u ideale positie. De armleuningen zijn 3-D verstelbaar en zijn nylon basis uit polyurethaan zijn voorzien van wielen voor tapijt, maar optioneel kan u kiezen voor wielen voor harde vloer.
 

Technische kenmerken van de BNO Brussels bureaustoel:

- Synchrone zitting met hoge rugleuning, in hoogte verstelbare rugleuning
- Gesynchroniseerde beweging van de zitting en rugleuning
- Vergrendelbare rugleuning in 3 posities
- Automatische gewichtsinstelling volgens het gewicht van de gebruiker
- 3D-armleuningen met polyurethaan manchetten
- Zitting en rugleuning in zwarte vlamvertragende stof
- Nylon onderstel 
 
Wij hebben deze stoel in voorraad en daarom is het mogelijk om deze bureaustoel snel te leveren. Bestel hem vandaag nog en geniet deze week nog van de ergonomische voordelen van BNO Brussels bureaustoel!


Ontwerp: BNO
Specificaties: zie specificaties hierboven
Maten: 
Materiaal: brandwerende stof, plastiek, nylon onderstel, netweefsel.
Normen: /

Nu met ruim 340 verschillende producten van het merk Brand New Office op onze website! De exclusieve merken Officina, Cubic en BNO zijn bewijzen van Brand New Office’s ervaring op het gebied van kantoorinrichting. Deze eigen merken van Brand New Office staan voor lange levensduur, milieuvriendelijkheid, tijdloos design en top-ergonomie. En dat met een onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding! Bovendien zijn de meeste producten direct leverbaar uit voorraad! De kantoormeubelen van Officina worden binnen de 2 weken opgebouwd op de plaats van gebruik en de BNO stoelen zijn zelfs direct leverbaar binnen de 3-5 werkdagen. Officina is echt een ergonomisch meubelsysteem dat bovendien de milieuvriendelijke FSC - norm haalt. Met deze Officina kantoormeubelen kan u een volledig kantoor inrichten: verschillende soorten kasten, bureaus, ladeblokken, vergadertafels en zelfs bureaus met dressoir zijn beschikbaar. Verder heeft Brand New Office onder het merk BNO ook tal van zelf gecreëerde bureaustoelen, bezoekersstoelen, vergaderstoelen of gewoon stoelen en bistrostoelen voor bij u thuis of in de Horeca. Deze eetstoelen zijn ook perfect inzetbaar voor de projectmarkt omdat ze de nodige ergonomische vereisten hebben met het nodige design. Bovendien zijn ze ook nog onklopbaar in prijs! Bestel vandaag nog uw Officina kantoormeubilair en BNO stoelen en werk deze week nog in uw vernieuwde omgeving!

BNO Brussels bureaustoel