• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

BNO Gekleurd Whitboard tekstballon

1 / 2
Levertijd 3-5 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
BNO Gekleurd Whitboard tekstballon

Gekleurd Whitboard tekstballon van Planorga is beschikbaar in verschillende kleuren glas. Dit design Whiteboard wordt aan de wand gemonteerd en kan tot aan de rand worden beschreven met uitwisbare stiften. Dit Schrijfbord in gelaagd glas is bovendien droog uitwisbaar. Deze glazen design borden worden geleverd met 1 stift. De Whiteboarden kunnen wij niet voor u aan de wand monteren!

Ontwerp: Planorga
Materiaal: Schrijfbord in gelaagd glas
Maten: 56h x 90bcm
Kleur: paars, pastel, roos, groen, grijs en wit

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen          snelle levering
Officina en BNO zijn een merknaam van Brand New Office dat steeds in voorraad is in ons centraal magazijn. De kantoormeubelen van Officina worden binnen de 2 weken opgebouwd op de plaats van gebruik en de BNO stoelen zijn zelfs direct leverbaar binnen de 3-5 werkdagen. Officina is echt een ergonomisch meubelsysteem dat bovendien de milieuvriendelijke FSC - norm haalt. Met deze Officina kantoormeubelen kan u een volledig kantoor inrichten: verschillende soorten kasten, bureaus, ladeblokken, vergadertafels en zelfs bureaus met dressoir zijn beschikbaar. Verder heeft Brand New Office onder het merk BNO ook tal van zelf gecreëerde bureaustoelen, bezoekersstoelen, vergadersstoelen of gewoon stoelen voor bij u thuis of in de Horeca. Deze stoelen zijn ook perfect inzetbaar voor de projectmarkt omdat ze de nodige ergonomische vereisten hebben met het nodige design. Bovendien zijn ze ook nog onklopbaar in prijs! Bestel vandaag nog uw Officina kantoormeubilair en BNO stoelen en werk deze week nog in uw vernieuwde omgeving! Gekleurd Whitboard tekstballon 


Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen