• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
BNO Officina Zwenkarm - Universeel
Levertijd 7-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
BNO Officina Zwenkarm - Universeel

Officina zwenkarm brengt beweging in kantoren: de Officina zwenkarm van Brand New Office heeft een maximale hoogte van 38cm en is 360° draaibaar. Officina biedt de oplossing voor elke situatie die zich kan voordoen op de werkplek. De vele oplossingen zoals zwenkarmen, kabelgoten, kabeldoorvoeren, frontpanelen, Pc-monitorhouders, verticale kabelspiralen, enz maken dat u een werkplek zelf kan samenstellen. Op ergonomisch vlak zijn de Officina bureau-accessoires TOP en worden ze verder gekenmerkt door een uitstekende prijs/kwaliteits verhouding.

Ontwerp: Brand New Office
Materiaal: gegoten aluminium.
Zwenkarm 360° draaibaar: 38h 

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen 
snelle levering

Officina en BNO zijn een merknaam van Brand New Office dat steeds in voorraad is in ons centraal magazijn. De kantoormeubelen van Officina worden binnen de 2 weken opgebouwd op de plaats van gebruik en de BNO stoelen zijn zelfs direct leverbaar binnen de 3-5 werkdagen. Officina is echt een ergonomisch meubelsysteem dat bovendien de milieuvriendelijke FSC - norm haalt. Met deze Officina kantoormeubelen kan u een volledig kantoor inrichten: verschillende soorten kasten, bureaus, ladeblokken, vergadertafels en zelfs bureaus met dressoir zijn beschikbaar. Verder heeft Brand New Office onder het merk BNO ook tal van zelf gecreëerde bureaustoelen, bezoekersstoelen, vergadersstoelen of gewoon stoelen voor bij u thuis of in de Horeca. Deze stoelen zijn ook perfect inzetbaar voor de projectmarkt omdat ze de nodige ergonomische vereisten hebben met het nodige design. Bovendien zijn ze ook nog onklopbaar in prijs! Bestel vandaag nog uw Officina kantoormeubilair en BNO stoelen en werk deze week nog in uw vernieuwde omgeving! Officina zwenkarm