Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

d100 ladeblokken in fineerhout

€675,00€816,75 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 4 weken
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 21550
De Bralco d100 ladeblokken in fineerhout zijn beschikbaar in vier verschillende versies en werden gemaakt uit echt fineerhout. Echte topkwaliteit!
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

Als het eens iets meer mag zijn kiest u altijd voor een Bralco  d100 ladeblokken in fineerhout. Deze design meubels op wielen zijn van echte Topkwaliteit en bestaan in de volgende uitvoeringen: ladeblok met 3 lades, ladeblok met 2 lades(hangmappen), brede ladekast met 1 deur en 3 lades.

Deze archiefkasten op wielen hebben de charme van een formele puurheid door het gebruik van simpele structuren en de hernieuwde filosofie van de functionaliteit, die zetten de Bralco d100 ladekasten in het centrum van de operatieve en leidinggevende werkzaamheden van uw werkplaats. De structuur van de kast werd vervaardigd uit zwarte spaanplaat, de top, zijkanten en deuren zijn tweezijdig bekleed met houtfineer en geverfd met verf op basis van polyester, in de oven gedroogd met een UV systeem.

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we dit kantoormeubilair vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Op aanvraag is het mogelijk om de kasten in andere kleuren te verkrijgen of om op maat te maken. Hiervoor neemt u best contact op met onze professionele adviseurs.

LET OP: we kunnen ook de goedkopere Bralco Loopy melamine versie aanbieden! 

Ontwerp: Bralco team
Materiaal: spaanplaten met een dikte van 18 mm met aan beide kanten bekleed met fineerhout en met massief houten afgeronde randstroken.
Maten ladekast: 44B x 57D x 62H cm. Brede ladekast: 86B x 57D x 62H cm
Kleur: Zie bijlage


Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen    snelle levering

Bralco kantoormeubelen heeft als als doel om het ideale meubilair voor op kantoor en thuis te vervaardigen. De geschiedenis van het Bralco bedrijf is gekoppeld aan de geschiedenis van het meubilair sinds het onstaan van het bedrijf dat verder uitgegroeid is tot een internationale speler. Sinds 2014 is Bralco ingehuldigd in hun nieuwe productie te Susegana in de provincie Treviso. Vandaag biedt Bralco oplossingen en inrichtingsconcepten die voldoen aan elke behoefte met betrekking tot kantoormeubilair.  Dit doen ze door middel van zeventien speciale en unieke design collecties. Bralco denkt in de eerste plaats aan het welzijn van de mens, dit met behulp van de beste Italiaanse designers en een productie die een lage impact op het milieu heeft. Verder biedt Bralco een 24-maanden garantie op het hele gamme en een zekerheid van de beschikbaarheid van onderdelen voor wel 10 jaar! Alle design kantoormeubelen zijn "Made in Italy", een onvervreemdbare waarde waarop de onderneming haar geschiedenis heeft gebaseerd. Het Bralco product is herkenbaar dankzij de stilistische kenmerken en onderscheidende kenmerken die hen uniek en onnavolgbaar maken. Geautomatiseerde productietechnieken en cutting-edge, in combinatie met de productieprocessen gecertificeerd ISO 9001 en ISO 14001 zijn de fundamenten van de productieve activiteit van Bralco. Kies voor uw kantoorinrichting voor de design meubelen van Bralco! Bralco d100 ladeblokken in fineerhout