• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hailo

Geen producten gevonden...

Hailo

Hailo is een duiste fabrikant dat ladders, trapladders, vuilnisbakken ,afvalscheiders, papiermanden, veiligheids-afvalbakken, prullenmanden en pedaalemmers met een hoge veiligheid produceren. Ze moeten dagelijks het vertrouwen rechtvaardigen om in het assortiment van Hailo te mogen zitten. Daarom is Hailo al meer dan 60 jaar bezig met het ontwikkelen en produceren van van hoogwaardige producten, en werkt het samen met ervaren medewerkers en specialisten uit heel Duitsland.

Hailo staat synoniem voor hoogwaardige producten die het leven thuis gemakkelijker maken, maar ook voor technische oplossingen op het gebied zoals de bouw van keukens of toegang tot hoog professioneel en industrieel afval. Door haar expertise van jarenlange ervaring en voortdurende inspanning om aan de behoeften van haar klanten te voldoen is Hailo erin geslaagd om een ​​merk te creëren dat zowel op vlak van huishouden als professionele beslissers vertrouwd is geworden. Onze permanente motivatie is om innovatieve en nuttige producten en oplossingen te ontwikkelen.

Ons logo - de Hailo Red Dot - staat voor maximale kwaliteit en veiligheid, die onze klanten kunnen vertrouwen. Jarenlange ervaring, innovatieve productontwikkelingen en gecertificeerd kwaliteitsmanagement in overeenstemming met DIN EN ISO 9001: 2008 garanderen dit.