• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
BuzziSpace Shade pendant lamp
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
BuzziSpace Shade pendant lamp

De BuzziSpace BuzziShade pendant lamp

van de Belgische fabrikant BuzziSpace, hebben een decoratief en geluidsabsorberende functie. Een oversized lamp die akoestische isolatie, privacy en design combineert. Gedurende uw conferentiegesprekken isoleert de BuzziShade uw volledige ruimte terwijl hij ook fungeert als een lamp waardoor hij tegelijkertijd licht en privacy verstrekt!

Deze designlamp in vilten afwerking(100% gerecycleerde vilt stof) is ideaal voor de open kantoorruimtes, cafés, bars, restaurants, lobby's, galerijen en openbare bibliotheken. 

De BuzziShade is het resultaat van een samenwerking van BuzziSpace en de vier jonge Belgische meubelontwerpers van Stal Collectief: Len de Paepe, Bob Segers, Tim Vranken and Jonas Blondeel. De akoestische hanglampen bestaan in vier verschillende maten: Ø 74, 112, 153 en 193cm en verschillende kleuren. Als optie kan u kiezen voor een kabellengte van 500cm, standaard zit er een kabel bij van 200cm. Anders stoffen zijn verkrijgbaar op aanvraag. 

Ontwerp: Stal Collectief voor BuzziSpace
Materiaal: 100% gerecycleerde vilt stof(7.000 M).
Maten: zie bijlage
Kleur: zie bijlage
Lamp Retrofit: Excl. lightbulb | E27, max 60W, LED Globe: 220 - 240 V | 50/60Hz | 3000K | 1500 Lumen


Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen    

In kantoren, lobby's of entrees wordt in grote ruimtes gewerkt - wat goed is voor de communicatie maar ook een keerzijde heeft: het geluidsniveau. Dat maakt nerveus en is nadelig voor de gezondheid. De producten van BuzziSpace verbeteren uw werkomgeving, ze dempen geluiden op de werkplek! Overal om ons heen bevinden zich gladde wanden en glasoppervlakken die geluiden reflecteren en versterken. Hier doen de BuzziSpace artikelen decoratief hun werk: de geluidsabsorberend gevoerde objecten bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 100% gerecycleerde vilt stof. De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Dat maakt het meubel de perfecte toevoeging in woonruimtes, wachtkamers en restaurants. Maar de BuzziShade doet het ook prima op grootse evenementen. Buzzispace heeft geluiddempende wanden, decoratieve wanden, akoestische schermen, lampen, hanglampen, muurwanden en plafondwanden die isoleren en veel meer. BuzziSpace BuzziShade pendant lamp