• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
BuzziSpace BuzziPod wandelement
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
BuzziSpace BuzziPod wandelement

De Buzzispace BuzziPod wandelementen 

 
van de Belgische fabrikant hebben een decoratief en geluidsabsorberende functie. Deze wandelementenzijn beschikbaar in drie verschillende uitvoeringen: Flat, 3D wide en 3D narrow wandelementen. De geluidsabsorberend gevoerde objecten bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 100% gerecycleerde vilt stof. 
 

De producten van BuzziSpace verbeteren uw werkomgeving, ze dempen geluiden op de werkplek! 

De Buzzispace bevat een geluidsisolerend vilt waardoor het een akoestische oplossing voor diverse ruimtes biedt. De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschrikbaar in verschillende kleuren en maten. 
 

Combineer verschillende modellen!

Verkrijgbaar in een reeks stoffen en 3D-patronen die passen bij elke moderne woon- of commerciële ruimte. Gebouwd met hoogwaardige, geluidabsorberende materialen, biedt BuzziPod geluidscontrole, zowel aan het plafond als aan de muur.

Ontwerp: Alain Gilles voor BuzziSpace
Materiaal: 70% gerecycleerde wol, 25% polyacril, 5% andere
Maten: 80b x 120lcm, 80b x 160cm, 100b x 180cm, 120b x 200cm.
Kleur: Champagne, Coffee, Lichtgrijs, Antraciet, Paars, Iceblue, Limegreen, Groen, Hyacinth en Rood

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen      
In kantoren, lobby's of entrees wordt in grote ruimtes gewerkt - wat goed is voor de communicatie maar ook een keerzijde heeft: het geluidsniveau. Dat maakt nerveus en is nadelig voor de gezondheid. De producten van BuzziSpace verbeteren uw werkomgeving, ze dempen geluiden op de werkplek! Overal om ons heen bevinden zich gladde wanden en glasoppervlakken die geluiden reflecteren en versterken. Hier doen de BuzziSpace artikelen decoratief hun werk: de geluidsabsorberend gevoerde objecten bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 100% gerecycleerde vilt stof. De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Dat maakt het meubel de perfecte toevoeging in woonruimtes, wachtkamers en restaurants. Maar de BuzziShade doet het ook prima op grootse evenementen. Buzzispace heeft geluiddempende wanden, decoratieve wanden, akoestische schermen, lampen, hanglampen, muurwanden en plafondwanden die isoleren en veel meer. Buzzispace BuzziPod wandelementen