• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
BuzziSpace BuzziZone Scheidingswand
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
BuzziSpace BuzziZone Scheidingswand

De BuzziSpace BuzziZone scheidingswand is een halfhoge akoestische wand

die zorgt voor een stukje privacy en rust in je woonkamer of bureau. De buzzizone kan bv midden in je woonkamer gezet worden waarachter je een bureau kan 'wegstoppen'. Hij is licht, kleurrijk, geluidsabsorberend en je kan er dingen op vastprikken: ideaal dus om er een speelhoek, een werkplek of een rustige leeshoek achter te verbergen. 

De geluidsabsorberend gevoerde objecten 

bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 100% gerecycleerde vilt stof. Deze BuzziZone akoestische scheidingswanden kan u kiezen in verschillende kleuren. Optioneel kan u de BuzziZone geluidsabsorberende kamerschermen verkrijgen met verbindingselementen in andere kleuren. De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Dit ontwerp kreeg de design award 2007 voor beste product. Bovendien past de BuzziZone zowel in een moderne als klassieke omgeving.

Ontwerp: Sas Adriaenssens voor BuzziSpace
Materiaal: 100% gerecycleerde vilt stof(7.000 M).
Maten: 208l x 108d x 125h cm
Kleur: verschillende viltkleuren.

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen    

In kantoren, lobby's of entrees wordt in grote ruimtes gewerkt - wat goed is voor de communicatie maar ook een keerzijde heeft: het geluidsniveau. Dat maakt nerveus en is nadelig voor de gezondheid. De producten van BuzziSpace verbeteren uw werkomgeving, ze dempen geluiden op de werkplek! Overal om ons heen bevinden zich gladde wanden en glasoppervlakken die geluiden reflecteren en versterken. Hier doen de BuzziSpace artikelen decoratief hun werk: de geluidsabsorberend gevoerde objecten bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 100% gerecycleerde vilt stof. De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Dat maakt het meubel de perfecte toevoeging in woonruimtes, wachtkamers en restaurants. Maar de BuzziShade doet het ook prima op grootse evenementen. Buzzispace heeft geluiddempende wanden, decoratieve wanden, akoestische schermen, lampen, hanglampen, muurwanden en plafondwanden die isoleren en veel meer. BuzziSpace BuzziZone scheidingswanden