• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Cascando Basket bijzettafel
Levertijd 8-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Cascando Basket bijzettafel

Cascando Basket bijzettafel is vervaardigd uit stalen draden die op ingenieuze wijze met elkaar zijn verweven en op de bodem samenvloeien tot een vijfhoek. De vorm, van de Cascando bijzettafels, van het stalen blad maakt het mogelijk meerdere tafels op een speelse manier tegen elkaar te plaatsen. Deze Basket bijzettafels zijn leverbaar in twee kleuren en zijn een creatie van Peter van de Water. Deze design tafels worden snel geleverd door Brand New Office!

Ontwerp: Peter van de Water
Maten: 52h x 42b x 42d cm
Materiaal: stalen draden
  
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen      
Cascando is een Nederlands designmeubelmerk. De collectie omvat innovatieve zitsystemen, akoestische werkplekelementen, design kapstokken, zitkrukken, bijzettafels, wandhaken, prullenmanden en andere fraaie interieuraccessoires. De design meubelen kunnen zowel gebruikt worden als kantoormeubilair, in uw interieur thuis of uw Horeca-zaak. Cascando producten worden wereldwijd toegepast door architecten, woon- en projectinrichters voor het creëren van inspirerende woon- en werkomgevingen. Cascando kent een dynamische, internationaal georiënteerde bedrijfscultuur waarin samenwerking, innovatie en vakmanschap de basis vormen voor succes. Het merendeel van onze producten wordt ontworpen met schroefverbindingen. Gebruikte materialen zijn hierdoor aan het einde van de levenscyclus eenvoudig te scheiden voor recycling. Cascando Basket bijzettafel