• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Cascando Coatlamp kapstok - licht
Levertijd 8-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Cascando Coatlamp kapstok - licht

Op het eerste gezicht lijkt deze Cascando Coatlamp kapstok een lamp, maar bij nader inzien blijkt een kapstok die acht lagen kan bevatten. De kaptok is gemaakt uit geanodiseerd aluminium en staal. Geschikt voor thuis, maar ook ideaal voor het creëren van een huiselijke sfeer op de werkplek. De Coatlamp van Cascando is met gevoel voor detail afgewerkt. De bijpassende kledinghangers kan u ook onder deze rubriek vinden. De lampenkap komt in zwart of wit, maar kan op verzoek ook in andere kleuren worden geleverd. Verkrijgbaar met of zonder geïntegreerde verlichting.

De Coatlamp kapstok van Cascando is een designkapstok die zich overal thuis voelt. Brand New Office is officiële dealer voor het merk Cascando.

  
Ontwerp: Robert Bronwasser
Maten: 187h x 53d cm
Materiaal: staal, geanodiseerd aluminium
 
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellensnelle levering
Cascando is een Nederlands designmeubelmerk. De collectie omvat innovatieve zitsystemen, akoestische werkplekelementen, design kapstokken, zitkrukken, bijzettafels, wandhaken, prullenmanden en andere fraaie interieuraccessoires. De design meubelen kunnen zowel gebruikt worden als kantoormeubilair, in uw interieur thuis of uw Horeca-zaak. Cascando producten worden wereldwijd toegepast door architecten, woon- en projectinrichters voor het creëren van inspirerende woon- en werkomgevingen. Cascando kent een dynamische, internationaal georiënteerde bedrijfscultuur waarin samenwerking, innovatie en vakmanschap de basis vormen voor succes. Het merendeel van onze producten wordt ontworpen met schroefverbindingen. Gebruikte materialen zijn hierdoor aan het einde van de levenscyclus eenvoudig te scheiden voor recycling. Cascando Coatlamp kapstok