• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Cascando Tango kapstok 5 haken
Levertijd 8-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Cascando Tango kapstok 5 haken

De kroon uit hoogglans gepolijst aluminium is het kenmerk van Cascando Tango kapstok 5 haken, een karaktervol designelement dat Tango een nominatie voor de Aluminium Award opleverde. Ondanks de ranke vorm van deze design kapstok, biedt de fraaie gietijzeren voet van Tango kapstok ongekende stabiliteit. Tango van Cascando is verkrijgbaar met enkele of dubbele kroon. De stang is chroom, de voet in matzwart of zilvergrijs. Bestel deze kapstok van Cascando nu bij Brand New Office.

Ontwerp: Minke van Voorthuizen
Maten: 170h x 30d cm
Materiaal: staal, chroom voet

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellensnelle levering
Cascando is een Nederlands designmeubelmerk. De collectie omvat innovatieve zitsystemen, akoestische werkplekelementen, design kapstokken, zitkrukken, bijzettafels, wandhaken, prullenmanden en andere fraaie interieuraccessoires. De design meubelen kunnen zowel gebruikt worden als kantoormeubilair, in uw interieur thuis of uw Horeca-zaak. Cascando producten worden wereldwijd toegepast door architecten, woon- en projectinrichters voor het creëren van inspirerende woon- en werkomgevingen. Cascando kent een dynamische, internationaal georiënteerde bedrijfscultuur waarin samenwerking, innovatie en vakmanschap de basis vormen voor succes. Het merendeel van onze producten wordt ontworpen met schroefverbindingen. Gebruikte materialen zijn hierdoor aan het einde van de levenscyclus eenvoudig te scheiden voor recycling. Cascando Tango kapstok 5 haken