• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Cascando Twist kapstok staand of liggend
Levertijd 8-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Cascando Twist kapstok staand of liggend

De Cascando Twist kapstok staand of liggend is een designkapstok die zich overal thuis voelt. De Twist kapstok gebruikt fraaie houtsoorten en geeft deze designkapstok een warme uitstraling.

Twist is gemaakt van bamboe en is verkrijgbaar in twee modellen, elk met negen kapstokhaken. Eén versie staat elegant op zijn drievoudige palen en heeft een ronde bamboe plank bovenop. De andere gebruikt de bamboeplaat als een stevige basis, terwijl de drie polen vrij rechtop staan.

CascandoTwist verrijkt uw entree van een woning, kantoor of zaak en zorgt in ontvangstruimten of op de werkplek voor een ontspannen, huiselijke sfeer!
 
Ontwerp: Robert Bronwasser
Maten: 165h x 45d cm
Materiaal: hout
 
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellensnelle levering

Cascando is een Nederlands designmeubelmerk. De collectie omvat innovatieve zitsystemen, akoestische werkplekelementen, design kapstokken, zitkrukken, bijzettafels, wandhaken, prullenmanden en andere fraaie interieuraccessoires. De design meubelen kunnen zowel gebruikt worden als kantoormeubilair, in uw interieur thuis of uw Horeca-zaak. Cascando producten worden wereldwijd toegepast door architecten, woon- en projectinrichters voor het creëren van inspirerende woon- en werkomgevingen. Cascando kent een dynamische, internationaal georiënteerde bedrijfscultuur waarin samenwerking, innovatie en vakmanschap de basis vormen voor succes. Het merendeel van onze producten wordt ontworpen met schroefverbindingen. Gebruikte materialen zijn hierdoor aan het einde van de levenscyclus eenvoudig te scheiden voor recycling. Cascando Twist kapstok staand of liggend