• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Cascando Velvet wall 01 en 03 wandkapstok
Levertijd 8-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Cascando Velvet wall 01 en 03 wandkapstok

De Cascando Velvet wall wandkapstok is beschikbaar in drie verschillende kleuren en met één of drie kapstokhaken. Kroon en frame van deze kapstok zijn van geanodiseerd aluminium en met gevoel voor detail afgewerkt. De Cascando Velvet wall wandkapstok kan worden voorzien van kledinghangers, kortom een designkapstok die zich overal thuis voelt.  De bijpassende kledinghangers kan u ook onder deze rubriek vinden.
 
Ontwerp: Marleen Valstar
Maten 01: 14h x 13b cm, 03: 14h x 60b cm 
Materiaal: geanodiseerd aluminium
 
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellensnelle levering
Cascando is een Nederlands designmeubelmerk. De collectie omvat innovatieve zitsystemen, akoestische werkplekelementen, design kapstokken, zitkrukken, bijzettafels, wandhaken, prullenmanden en andere fraaie interieuraccessoires. De design meubelen kunnen zowel gebruikt worden als kantoormeubilair, in uw interieur thuis of uw Horeca-zaak. Cascando producten worden wereldwijd toegepast door architecten, woon- en projectinrichters voor het creëren van inspirerende woon- en werkomgevingen. Cascando kent een dynamische, internationaal georiënteerde bedrijfscultuur waarin samenwerking, innovatie en vakmanschap de basis vormen voor succes. Het merendeel van onze producten wordt ontworpen met schroefverbindingen. Gebruikte materialen zijn hierdoor aan het einde van de levenscyclus eenvoudig te scheiden voor recycling. Cascando Velvet wall wandkapstok