• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Smit Visual Chameleon Osaka flip-over
Levertijd 8-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Smit Visual Chameleon Osaka flip-over

Kan een flip-over sexy zijn? Ja het kan met de Chameleon Osaka flip-over! Elegant met zijn mooie rondingen, stijlvol met zijn slanke frame. En toch staat deze dame stevig, dankzij haar subtiel uitgebalanceerde ontwerp. De Chameleon Osaka verdient zijn beschrijving als een indrukwekkend stuk kantoorontwerp.

De Flip-over op wielen is elegant door haar prachtige ronding, stijlvol door haar minimalistische onderstel. met deze dame aan je zij ga je zelfverzekerd elke sessie in. Het ontwerp is gemaakt door Made design!

Oog voor detail
Eyecatcher is het multiplex bord dat handig uit één stuk in een rand is gebogen voor het schrijven van accessoires.
Het frame van gepolijste roestvrijstalen buizen biedt een stevige basis op wielen van goede kwaliteit.
De omhulde papierblokhouder geeft de finishing touch aan het minimalistische ontwerp.

Ontwerp
Deze flip-over is ontworpen door Made Design uit Barcelona. We zijn van mening dat het ontwerp zo goed in het Chameleon-concept past dat we hebben voorgesteld deze flip-over in ons ontwerpassortiment op te nemen.

Dimensies
180 cm hoog bij 81 cm breed.
Diepte aan de voeten is 60 cm.


Ontwerp: Smith Visual 
Materiaal: frame van gepolijste roestvrijstalen buizen biedt een stevige basis op wielen
Maten: 180h x 81b cm

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen          snelle levering

Smit Visual bestaat 40 jaar! In die tijd zijn we uitgegroeid van een lokaal familiebedrijf naar een internationaal bedrijf met uitlevering naar meer dan 50 landen wereldwijd. We zijn echter al die tijd een familiebedrijf gebleven, met als belangrijke eigenschappen:

Al 40 jaar eigen lokale productie van audiovisuele presentatiemiddelen in Geldrop (Eindhoven). Dit zorgt ervoor dat we snel kunnen leveren, flexibel zijn in maatwerk en dat we bovendien zicht hebben op een maatschappelijk verantwoord productieproces.

Al 40 jaar staat een hechte klantrelatie voorop. Snelle en persoonlijke service zijn daarbij onze uitgangspunten. Zo zijn we de enige whiteboardproducent die een eigen montageteam aan uw klanten ter beschikking stelt.

Wij bieden maatwerk oplossingen door eigen flexibele productie maken wij prik, schrijf of projectieborden voor u op maat. Voor iedere ruimte of toepassing kunt u bij ons terecht. Voor optimale integratie van uw inrichting en presentatie oplossingen.

Functioneel inrichten van kantoren en bedrijfsruimtes is al jaren één van onze specialiteiten. We maken van iedere ruimte een decoratieve en functionele werkomgeving. We combineren verschillende materialen, vormen en kleuren voor uw schrijf-of prikoppervlaktes.

De ideale oplossing voor het visualiseren van verbeterprocessen, geplande activiteiten en memo’s. We bedrukken borden met uw bedrijfslogo. U kunt ook zelf een ontwerp maken voor uw eigen whiteboard. We bedrukken whiteboards, prikborden en glasborden in full color in ieder formaat. Chameleon Osaka flip-over