• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Narbutas Choice roldeurkasten
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Narbutas Choice roldeurkasten

Narbutas Choice roldeurkasten bieden veel opbergruimte en zijn flexibel, terwijl de kast zelf weinig ruimte inneemt.

Door de roldeuren bij het openschuiven in de binnenkant van de kast bespaart u enorm veel plaatst. De schuifdeurkasten zijn beschikbaar in verschillende hoogtes en in vele kleuren, bovendien combineren perfect ze met de kantoormeubelen, receptie-meubelen en directiemeubilair van Narbutas. Door gebruik te maken van de Choice kasten kan de kantoorruimte bovendien gemakkelijk worden opgedeeld in individuele werkruimtes. Op deze pagina vindt u al onze gebruikte roldeurkasten.

Deze Narbutas Choice opbergkasten met roldeuren van verschillende hoogtes en in vele kleuren, combineren perfect met de kantoormeubelen, receptie-meubelen en directiemeubilair van Narbutas.

Door gebruik te maken van de Choice kasten kan de kantoorruimte bovendien gemakkelijk worden opgedeeld in individuele werkruimtes. U kan de deuren van de kasten afsluiten zodat belangrijke documenten veilig opgeborgen zitten en optioneel kan u de kasten voorzien van een hangmappenlade om zo netjes uw dossiers op te bergen.

Het is een modulair opbergsysteem voor een georganiseerde en moderne werkplek.

Bovendien zijn ze beschikbaar in verschillende kleuren zoals P (birch), T (beech), D1 (whitened oak), D2 (amber oak), M1 (white), N (grey) - zie foto in bijlage. Er zijn 5 verschillende maten beschikbaar van 37 hoog tot 178cm hoog.

De Choice opbergkasten zijn afgewerkt in 18 mm MFC (melamine) met 1 mm ABS-rand. De capaciteit per schap bedraagt maximum 25kg.

Brand New Office is officieel dealer van Narbutas en kan alle kantoormeubelen van dit merk verkrijgen. Ook kan u op aanvraag anders stoffen of kleuren aanvragen alsook andere kleurcombinaties. Bovendien worden de design meubelen binnen de 15 werkdagen geleverd en eventueel opgebouwd door onze specialisten.

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Narbutas Choice roldeurkasten vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Narbutas meubilair en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Ontwerp:  Narbutas voor Narbutas
Materiaal:
 18 mm MFC (melamine) met 1 mm ABS-rand
Maten: 2H: 72 h x 40d x 80/120b cm, 3H: 107,5 h x 40d x 80/120b cm, 4H: 142,5 h x 40d x 120b cm, 5H: 178 h x 40d x 120b cm
Kleur: zie bijlage

Narbutas is gespecialiseerd in kantoormeubilair en bestaat reeds langer dan 25 jaar. Meubelproductie en kantoorwerkinrichtingen waren eerst een "onbekend terrein" voor de oprichter. Maar hij begreep echter één ding: klanten hadden hoge kwaliteits kantoormeubelen nodig voor de beste prijs, wat ook echt de belangrijkste focus van dit bedrijf werd.

Narbutas produceert modern, eenvoudig, hoogwaardig en duurzame kantoormeubelen en biedt de mogelijkheid om niet alleen veelvoorkomende, maar ook originele meubels te kiezen die voldoen aan de individuele behoeften van klanten. Meer dan 25 jaar ervaring in de productie van kantoormeubilair en samenwerking met Europese ontwerpers zijn de factoren die de kwaliteit en exclusiviteit van hun kantoormeubilair waarborgen. 

Tegenwoordig worden open-space werkplekken steeds populairder. Ze verbeteren de communicatie tussen collega's en maken optimaal gebruik van de ruimte. Het belangrijkste nadeel van deze open werkplekken is echter lawaai en deze lawaaierige omgeving schaadt de kwaliteit van het werk dat moeilijk, vermoeiend en stressvol wordt. We presenteren akoestische scheidingssystemen, die het geluidsprobleem in open werkruimten effectief oplossen. Het is een ideale keuze voor het creëren van individuele werkplekken, zelfs in zeer grote kantoren. Akoestische wanden zorgen voor privacy, verminderen het omgevingsgeluid, terwijl het de mogelijkheid biedt om collega's te zien en zonder grenzen met hen te communiceren. Het grootste voordeel is de mobiliteit en functionaliteit van de panelen. De akoestische scheidingssystemen kunnen ook universeel op de werkbladen gemonteerd worden , of kunnen verticaal op de vloer worden geplaatst. De dikte van de schermen is 38 mm. Ze zijn bekleed met geluiddempende materialen die kunnen worden afgedekt met vilten wol of polyesterweefsel. 

Akoestische wandsystemen bieden de mogelijkheid om de ruimte efficiënt en snel te gebruiken. Bovendien draagt het ook bij aan de stijl van het kantoor, waardoor werknemers zich goed kunnen voelen en goed kunnen werken.

Brand New Office is officieel dealer van Narbutas en kan alle kantoormeubelen van dit merk verkrijgen. Bovendien worden de design meubelen binnen de 15 werjdagen geleverd en eventueel opgebouwd door onze specialisten. Narbutas Choice roldeurkasten