• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Frezza Link bureau-eilanden met scheidingswanden
Levertijd 20 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Frezza Link bureau-eilanden met scheidingswanden

Frezza Link bureau-eilanden met scheidingswanden: de kantoormeubelen van Frezza zijn markant en tijdloos. De klassieke bureaucombinatie Link wordt veel geïmiteerd, maar wat betreft kwaliteit en veelzijdigheid is het origineel onovertroffen! De poten van de Link bureaus zijn gemaakt van aluzilver of wit poedergelakte metalen buis, de werkbladen van melamine E1 spaanplaat van wel 28mm dik. U kunt kiezen uit werkbladen in 4 breedtes(140/160/180/200B x 168D cm) en telkens verlengen met een aanbouw. U kunt zoveel mogelijk aanbouw-elementen toevoegen voor het aantal werknemers dat u heeft.

De scheidingswanden zijn bij de Link kantoormeubelen inclusief en zijn afgewerkt in brandwerende stof(King Flex). Buiten de standaardstoffen kan u op aanvraag andere kleuren of stoffen gebruiken voor de scheidingswanden. Bovendien zijn de kabelgoten onder het bureau ook standaard inclusief onder het bureau ingebouwd. Zo kan u al uw kabels netjes wegwerken.

De verdere ontwikkeling van de Link-serie leidde tot de creatie van nieuwe oplossingen voor de inrichting van directiekamers, met elegante en functionele ontwerpen en combinaties. De aanpasbaarheid van de structuur heeft ons bij deze zoektocht ondersteund en de hier getoonde suggesties benadrukken op indrukwekkende wijze hoe gemakkelijk een "persoonlijke" werkplek kan worden gecreëerd. De oplossing van E1 spaanplaat met een metalen structuur benadrukt het sterke leiderschapskarakter van Link executive. Link heeft een compleet assortiment van zowel individuele directietafels, vergadertafels, verrijdbare ladeblokken en kasten.

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Frezza Link kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw bureaus en werk binnenkort in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Ontwerp: Sergio Lion
Materiaal: aluzilver of wit poedergelakte frame,  E-1 spaanplaat, scheidingswanden met brandwerende stof.
Maten bureau: 140/160/180/200b x 168d x 74h cm

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen          

Frezza is een Italiaans meubelbedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en creëren van kantoorsystemen. Dankzij haar voortdurende onderzoek en diepe passie voor technologie en design, heeft het bedrijf originele producten gecreëerd die gemakkelijk toegankelijk zijn voor een breed scala van internationale klanten. Frezza werd in 1954 opgericht als een familiebedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van huismeubilair, later begon het bedrijf zich te specialiseren in inrichtingselementen voor het kantoor en in 1992 werd het overgenomen door de Doimo-familie. Onder deze leiding bevestigde het bedrijf zijn vastberadenheid om te groeien en wordt het nog steeds beschouwd als een van de grootste industriële Italiaanse ondernemingen op het gebied van kantoormeubilair.

De fundamentele waarden van het bedrijf zijn gericht op het verbeteren van de werkruimte en het welzijn van de consument, met respect voor de omgeving.

De producten van Frezza zijn een garantie voor de kwaliteit en duur, "Made in Italy", een handelsmerk dat zijn wortels heeft in de culturele en ambachtelijke traditie. Door stilistische evolutie en belangrijke samenwerkingen met gerenommeerde architecten, volgt het ontwerp elke stap van de ontwikkeling, van de eerste ideeën tot het eindproduct.

De Frezza-collectie kent een breed scala aan producten: bedrijfs- en operatieve systemen, archivering, ontvangst en scheidingswanden. Een veelomvattende en veelzijdige productie, gekenmerkt door een functionele en esthetische visie, die perfect bij elk architectonisch ontwerp past, en daarom een ​​onbetwistbaar bewijs van de vele prestigieuze getuigenissen van Frezza. 

Frezza Link bureau-eilanden met scheidingswanden