• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Fritz Hansen Lighting Calabash hanglamp
Levertijd 8-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Fritz Hansen Lighting Calabash hanglamp

De mooie organische vorm van aluminium en de laklaag van chroom maken de Fritz Hansen Calabash hanglamp van  Lightyears uniek. Deze Calabash designlamp is een ontwerp van Komplot Design en heeft de herkenbare vorm van de Kalebas pompoen, waar het ook op is geïnspireerd.

Deze design hanglamp is beschikbaar in verschillende maten en kleuren. Door er een aantal bij elkaar te hangen kunnen de leukste combinaties gecreëerd worden, zo straalt de Calabash hanglamp sfeer uit en maakt een interieur spectaculair.

Calabash is authentiek vakmanschap van de kern tot het oppervlak. Het organische ontwerp en het speciaal verchroomde en enigszins verwisselbare oppervlak geven Calabash een unieke expressie. De schaduw is gemaakt van getrokken aluminium en afgewerkt met een verchroomde laag die de omgeving weerspiegelt en de ruimte verenigt. Calabash, dat is uitgerust met een reflector om het neerwaartse licht te verhogen, straalt een warme, verblindingsvrije verlichting uit. De hanger genereert een warme sfeer en ziet er uitstekend uit in kleine groepen.

Deze hanglamp is nu beschikbaar bij Brand New Office en leverbaar tussen de 5-10 werkdagen.

Ontwerp:
 Komplot Design
 in 2014 voor Light Years
Maten P1: Ø15,8 x 21h, P2: Ø22,4 x 30,5h, P3: Ø34 x 48,4h
Materiaal: Aluminium en laklaag van chroom
Licht:
E27 - 30/42/100W

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
snelle levering  Vraag ons u op te bellen  

Het in Denemarken gevestigde bedrijf Lightyears maakt sinds 2015 deel uit van Fritz Hansen. Fritz Hansen Lightning werkt nauw samen met internationaal erkende ontwerpers en architecten en ontwikkelt en produceert hoogwaardige, moderne verlichtingseenheden, traditie en innovatie, waarbij de tradities van Fritz Hansen blijven bestaan. Uitstekende vakmanschap-kwaliteit en tijdloos ontwerp, daar staat dit Scandinavisch designmerk voor! Fritz Hansen Calabash hanglamp