• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Fritz Hansen Lighting Caravaggio hanglamp
Levertijd 8-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Fritz Hansen Lighting Caravaggio hanglamp

Fritz Hansen Caravaggio hanglamp: De Italiaanse barok schilder Caravaggio maakte dramatische schilderijen, met een groot contrast tussen licht en schaduw. De Caravaggio hanglamp mat dankt zijn naam aan deze schilder. De lamp is afgewerkt met een opvallende matte lak. Aan de bovenkant is de kap van de Caravaggio hanglamp van Lightyears open, zodat het licht naar boven schijnt. 

De Caravaggio hanglamp mat van Light Years is een creatie van Cecilie Manz. Deze design hanglamp is beschikbaar in verschillende kleuren en maten.

Ontwerp:
 Cecilie Manz
 in 2014 voor Light Years
Maten P1: Ø16.5 cm, P2: Ø25.8 cm, P3: Ø40 cm, P4: Ø55 cm
Materiaal: Aluminium 
ENERGY LABEL
A++, A+, A, B, C, D

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
snelle levering  Vraag ons u op te bellen  

Het in Denemarken gevestigde bedrijf Lightyears maakt sinds 2015 deel uit van Fritz Hansen. Fritz Hansen Lightning werkt nauw samen met internationaal erkende ontwerpers en architecten en ontwikkelt en produceert hoogwaardige, moderne verlichtingseenheden, traditie en innovatie, waarbij de tradities van Fritz Hansen blijven bestaan. Uitstekende vakmanschap-kwaliteit en tijdloos ontwerp, daar staat dit Scandinavisch designmerk voor! Fritz Hansen Caravaggio hanglamp