• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Fritz Hansen Lighting Caravaggio hanglamp mat
Levertijd 8-10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Fritz Hansen Lighting Caravaggio hanglamp mat

De opvallende Fritz Hansen Lighting Caravaggio hanglamp mat werden gelanceerd in 2005 en kregen onmiddellijk een status van designlamp. Met Caravaggio combineert ontwerper Cecilie Manz een herkenbare vorm met een moderne expressie. De eenvoudige, tijdloze designlamp bestaat uit een metalen kap met zachte, vrouwelijke lijnen die worden vastgehouden door een verchroomde metalen ophanging. De textielkabel is bijzonder goed geïntegreerd in het ontwerp en geeft de lamp zijn finishing touch.

De Caravaggio-lamp werpt een geconcentreerd neerwaarts licht en verlicht tegelijkertijd zowel de ophanging als de kabel door een gat aan de bovenkant van de lamp. De diepte van de schaduw voorkomt schittering.

De Italiaanse barok schilder Caravaggio maakte dramatische schilderijen, met een groot contrast tussen licht en schaduw. De Caravaggio hanglamp mat dankt zijn naam aan deze schilder. De lamp is afgewerkt met een opvallende matte lak.

Ontwerp:
 Cecilie Manz
 in 2014 voor Light Years
Maten P1: Ø16.5 cm, P2: Ø25.8 cm, P3: Ø40 cm
Materiaal: Aluminium 
ENERGY LABEL
A++, A+, A, B, C, D

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
snelle levering  Vraag ons u op te bellen  

Het in Denemarken gevestigde bedrijf Lightyears maakt sinds 2015 deel uit van Fritz Hansen. Fritz Hansen Lightning werkt nauw samen met internationaal erkende ontwerpers en architecten en ontwikkelt en produceert hoogwaardige, moderne verlichtingseenheden, traditie en innovatie, waarbij de tradities van Fritz Hansen blijven bestaan. Uitstekende vakmanschap-kwaliteit en tijdloos ontwerp, daar staat dit Scandinavisch designmerk voor!