• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Giroflex Giroflex 141 kruk op wieltjes
Levertijd 4 weken levertermijn
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Giroflex Giroflex 141 kruk op wieltjes

De Giroflex 141 kruk is geschikt voor werkplekken met bijzondere eisen.De kwalitatief uitstekend bewerkte giroflex 141 draaikruk is veelzijdig inzetbaar en biedt individuele oplossingen voor speciale werkplekken. De ruimtebesparende en flexibele giroflex 141 is bijzonder geschikt voor dynamische en druk bezochte werkomgevingen, bijv. R&D-instituten, medische praktijken, therapiecentra of beauty- en wellnessruimten. De ergonomische zitting is verkrijgbaar in onderhoudsvriendelijk multiplex of met gemakkelijk te reinigen bekleding. In elk geval zal het comfort elke gebruiker verrassen – zowel bij langdurig als kortstondig gebruik. De zitting van de kruk is ontworpen volgens ergonomische criteria om ook zonder rugleuning ontspannen en stabiel te kunnen zitten. Met de handlijst onder de zitting is een traploze zithoogteverstelling mogelijk. Speciale zithoogten – ook met voetring – zijn verkrijgbaar op aanvraag. 

Ontwerp: Stoll Giroflex voor Giroflex
Materiaal: kunststof voet, multiplex beukenhout
Zitmaten: 45-61h x 65b cm                                                                      
Technische eigenschappen: in hoogte verstelbaar 

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 

Vraag ons u op te bellen 

Ergonomie, kwaliteit, design en functionaliteit, innovatie, efficiency en duurzaamheid vormen de basis voor de ontwikkeling en productie van het zitmeubilair van Giroflex. En het zijn de vakkundige, ervaren en betrokken medewerk(st)ers die er garant voor staan. Het streven naar kwaliteit is een eigenschap die zichtbaar wordt in het eindproduct. Giroflex-stoelen zijn hoogwaardige producten en maken kwaliteit in elk opzicht ervaarbaar. Bij materialen en afwerking, bij comforttechnologieën en gebruiksvriendelijkheid. Dankzij de hoge verticale integratie in de productie en de eigen research en ontwikkeling kan Giroflex zijn eigen kwaliteitsideeën consequent in de praktijk brengen. De ergonomische toppers en bekende stoelen, vergaderstoelen of bureaustoelen zijn de volgende: Giroflex 64, Giroflex 353, Giroflex 33, Giroflex 656, Giroflex 545 en vele andere...  Giroflex 141 kruk