• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Giroflex Giroflex 353 bureaustoel
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
  • Bestel 4 voor €449,35 per stuk en bespaar 5%
  • Bestel 10 voor €402,05 per stuk en bespaar 15%
Giroflex Giroflex 353 bureaustoel

De Giroflex 353 bureaustoel is de stoel die zich leent voor een persoonlijke touch. Met zijn innovatieve mechanisme past hij zich automatisch aan de gebruiker aan. De ergonomisch gevormde stoelrug van de 353 bureaustoel is verkrijgbaar met 3D-spacer netstofering en zitting in Extreme stof(100.000 martindale). De Giroflex 353 is verkrijgbaar in verschillende bekledingsmaterialen en kleuren, ook met door de klant aangeleverde stoffen.

Dankzij de ideale geometrische rugvorm wordt in elke uitvoering een optimaal ondersteunend effect bereikt. De kwaliteit van het design van de Giroflex bureaustoel en het uitgebreide kleurenpalet maken de stoel tot een inrichtingselement dat past in elke omgeving. Hoge Zwitserse productiekwaliteit inbegrepen. Het cradle-to-cradle-certificaat is een bewijs van uitstekende duurzaamheid voor de hele Giroflex 353-serie. Met zijn aantrekkelijke uiterlijk inspireert de Giroflex 353 bureaustoel iedereen die waarde hecht aan design. Zijn slimme vorm en de vele kleurvarianten zorgen voor frisse accenten.

Gelukkig maar dat aantrekkelijk niet duur hoeft te zijn: want deze ergonomische stoel is niet alleen sierlijk, maar ook betaalbaar. Bij de 353 bureaustoel draait alles om optimaal zitcomfort. Dankzij de unieke combinatie van automatisch mechanisme en individuele instellingen voelt elke gebruiker zich van meet af aan prettig. 

Ontwerp: Paolo Fancelli voor Giroflex
Materiaal: kunststof voet, Extreme stof(100.000 martindale), 3D-spacer netstofering
Zitmaten: 40-52h x 70b x 60d cm                                                                      
Technische eigenschappen: Bureaustoel met Sychroonmechanisme, Automatic Move, Rug 3D-spacer fabric, Verstelbare zitdiepte en hoogte verstelbare rugleuning, Optioneel: wielen voor harde vloeren en 2-D of 4-D armsteunen in hoogte verstelbaar, voet in aluminium.
Normen/test: EN 1335, LGA/GS, 
Gemonteerd geleverd.   

Automatic Move mechanisme: voor de juiste druk
Het innovatieve Automatic Move mechanisme garandeert een geoptimaliseerde aandrukkracht van de rug. De automatische gewichtsinstelling reageert op het lichaamsgewicht en past zich aan de gebruiker aan. Zo kan het praktisch niet meer gebeuren dat de gebruiker de aandrukkracht van zijn eigen rug onjuist instelt, waarmee een verkeerde houding wordt tegengegaan. Het mechanisme kan handmatig worden ingesteld op individuele behoeften. Een duidelijke comfortverbetering, niet in de laatste plaats als meerdere personen een werkplek met elkaar delen.
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 

Vraag ons u op te bellen 

Ergonomie, kwaliteit, design en functionaliteit, innovatie, efficiency en duurzaamheid vormen de basis voor de ontwikkeling en productie van het zitmeubilair van Giroflex. En het zijn de vakkundige, ervaren en betrokken medewerk(st)ers die er garant voor staan. Het streven naar kwaliteit is een eigenschap die zichtbaar wordt in het eindproduct. Giroflex-stoelen zijn hoogwaardige producten en maken kwaliteit in elk opzicht ervaarbaar. Bij materialen en afwerking, bij comforttechnologieën en gebruiksvriendelijkheid. Dankzij de hoge verticale integratie in de productie en de eigen research en ontwikkeling kan Giroflex zijn eigen kwaliteitsideeën consequent in de praktijk brengen. De ergonomische toppers en bekende stoelen, vergaderstoelen of bureaustoelen zijn de volgende: Giroflex 64, Giroflex 353, Giroflex 33, Giroflex 656, Giroflex 545 en vele andere... Giroflex 353 bureaustoel