• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Giroflex 545 bureaustoel in leder
Levertijd 4 weken levertermijn
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Giroflex 545 bureaustoel in leder

De Giroflex 545 bureaustoel in leder met hoofd-en armsteun in leder is modern, vol elan en licht.

Je ziet hem bij voorkeur in klassieke en moderne werkomgevingen, maar ook thuis misstaat hij allerminst. Zijn technische perfectie en ergonomie zorgen voor comfortabel zitten. De bonte kleuren en het elegante lichtgrijs, fleuren elke omgeving op en brengen frisheid op de werkplek. Het achterste gedeelte van de zitting ondersteunt het bekkengebied en voorkomt het uit de stoel glijden. Het voorste zitvlak helt licht naar voren, zodat de druk van de dijbenen wordt weggenomen.

Met de giroflex 545 stoelenserie heeft het tweezone-zitprofiel zich wereldwijd een vaste plaats verworven. 

De lendensteun zorgt voor een ontspannen lichaamshouding en ontlast de ruggengraat. De Zwitserse fabrikant is er in geslaagd om vorm (twee-zone zitprofiel) en functie (subtiel OrganicMove mechaniek met tegendrukinstelling) op vernuftige wijze te integreren in deze bureaustoel. 

Dankzij de ideale geometrische rugvorm wordt in elke uitvoering een optimaal ondersteunend effect bereikt. De kwaliteit van het design van de Giroflex bureaustoel 545 en het uitgebreide kleurenpalet maken de stoel tot een inrichtingselement dat past in elke omgeving. Hoge Zwitserse productiekwaliteit inbegrepen. De verstelmogelijkheden op een rijtje: zitdiepte, zithoogte, rugleuninghoogte en 4D verstelbare armleuningen(optioneel).

Ontwerp: Paolo Fancelli voor Giroflex
Materiaal: kunststof voet, 100% leder
Zitmaten: 40-52h x 49b x 40-45d cm                                                                      
Technische eigenschappen: Bureaustoel met Sychroonmechanisme, Organic move mechanisme, Verstelbare zitdiepte en hoogte verstelbare rugleuning, 4-D armsteunen in hoogte verstelbaar, voet in aluminium. Optioneel: wielen voor harde vloeren en wielen met metalen omhulsel.
Normen/test: EN 1335, LGA/GS, 
Gemonteerd geleverd.   

Organic move mechanisme: voor de juiste druk
Bijzonder is dat de stoel niet alleen met standaard kussens maar ook met comfort kussens (extra dik - meer comfort) kan worden uitgevoerd. Het belangrijkste blijft evenwel dat - door het fijne OrganicMove mechaniek - gebruikers in staat worden gesteld om al zittend de bewegingen via het bekken te sturen. Dit maakt dat de Giroflex 64 bureaustoel ongekend populair is bij fysiotherapeuten en ergonomen. De stoel is leverbaar met vele opties en in vele kleuren.  

Ergonomie, kwaliteit, design en functionaliteit, innovatie, efficiency en duurzaamheid vormen de basis voor de ontwikkeling en productie van het zitmeubilair van Giroflex. En het zijn de vakkundige, ervaren en betrokken medewerk(st)ers die er garant voor staan. Het streven naar kwaliteit is een eigenschap die zichtbaar wordt in het eindproduct. Giroflex-stoelen zijn hoogwaardige producten en maken kwaliteit in elk opzicht ervaarbaar. Bij materialen en afwerking, bij comforttechnologieën en gebruiksvriendelijkheid. Dankzij de hoge verticale integratie in de productie en de eigen research en ontwikkeling kan Giroflex zijn eigen kwaliteitsideeën consequent in de praktijk brengen. De ergonomische toppers en bekende stoelen, vergaderstoelen of bureaustoelen zijn de volgende: Giroflex 64, Giroflex 353, Giroflex 33, Giroflex 656, Giroflex 545 en vele andere... Giroflex 545 bureaustoel in leder met hoofd-en armsteun in leder