• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Giroflex 64 bureaustoel
Levertijd 4 weken levertermijn
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Giroflex 64 bureaustoel

De Giroflex 64 bureaustoel is de stoel die zich leent voor een persoonlijke touch en werd al meer dan 1,5 miljoen keer verkocht!

Met zijn innovatieve Organic move mechanisme past hij zich automatisch aan de gebruiker aan. Deze Zwitserse fabrikant is er in geslaagd om vorm (twee-zone zitprofiel) en functie (subtiel Organic-Move mechaniek met tegendrukinstelling) op vernuftige wijze te integreren in deze bureaustoel. Dankzij de ideale geometrische rugvorm wordt in elke uitvoering een optimaal ondersteunend effect bereikt. De kwaliteit van het design van de Giroflex bureaustoel 64 en het uitgebreide kleurenpalet maken de stoel tot een inrichtingselement dat past in elke omgeving.

Hoge Zwitserse productiekwaliteit inbegrepen. Technische perfectie en wetenschappelijk geteste ergonomie bieden de Giroflex 64 bureaustoelen optimale ondersteuning in elke zitpositie. 

De individualiteit van de gebruiker komt tot uitdrukking in de ruime keuze aan zitting- en rugmaten. Het voor het eerst bij deze stoel toegepaste tweezone-zitprofiel zorgt voor steun en behaaglijkheid.

Organic move mechanisme: voor de juiste druk
Bijzonder is dat de stoel niet alleen met standaard kussens maar ook met comfort kussens (extra dik - meer comfort) kan worden uitgevoerd. Het belangrijkste blijft evenwel dat - door het fijne OrganicMove mechaniek - gebruikers in staat worden gesteld om al zittend de bewegingen via het bekken te sturen. Dit maakt dat de Giroflex 64 bureaustoel ongekend populair is bij fysiotherapeuten en ergonomen. De stoel is leverbaar met vele opties en in vele kleuren. 

Ontwerp: Walser design voor Giroflex
Materiaal: aluminium voet, Flora stof(50.000 martindale)100% scheerwol.
Zitmaten: 40-52h x 66b x 41,5-44d cm                                                                      
Technische eigenschappen: Bureaustoel met Sychroonmechanisme, Organic move mechanisme, Verstelbare zitdiepte en hoogte verstelbare rugleuning, Optioneel: wielen voor harde vloeren en 3-D armsteunen in hoogte verstelbaar, voet in aluminium gepolijst.
Normen/test: EN 1335, LGA/GS, 
Gemonteerd geleverd.   

Ergonomie, kwaliteit, design en functionaliteit, innovatie, efficiency en duurzaamheid vormen de basis voor de ontwikkeling en productie van het zitmeubilair van Giroflex. En het zijn de vakkundige, ervaren en betrokken medewerk(st)ers die er garant voor staan. Het streven naar kwaliteit is een eigenschap die zichtbaar wordt in het eindproduct. Giroflex-stoelen zijn hoogwaardige producten en maken kwaliteit in elk opzicht ervaarbaar. Bij materialen en afwerking, bij comforttechnologieën en gebruiksvriendelijkheid. Dankzij de hoge verticale integratie in de productie en de eigen research en ontwikkeling kan Giroflex zijn eigen kwaliteitsideeën consequent in de praktijk brengen. De ergonomische toppers en bekende stoelen, vergaderstoelen of bureaustoelen zijn de volgende: Giroflex 64, Giroflex 353, Giroflex 33, Giroflex 656, Giroflex 545 en vele andere... Giroflex 64 bureaustoel