• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Giroflex Giroflex 656 bureaustoel
Levertijd 4 weken levertermijn
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Giroflex Giroflex 656 bureaustoel

De Giroflex 656 bureaustoel is de stoel die zich leent voor een persoonlijke touch en stelt het individu centraal! Deze ergonomische bureaustoel biedt optimale flexibiliteit en is eenvoudig te bedienen. Dankzij de ideale ergonomische rugvorm wordt in elke uitvoering een optimaal ondersteunend effect bereikt. De kwaliteit van het design van de Giroflex bureaustoel 656 en het uitgebreide kleurenpalet maken de stoel tot een inrichtingselement dat past in elke omgeving.

Het cradle-to-cradle-certificaat is een bewijs van uitstekende duurzaamheid voor de hele Giroflex 656-serie. Het synchroonmechanisme is het kracht- en bewegingscentrum van de stoel. Het coördineert rugneiging en zitting zodanig dat de gewrichten worden bewogen, het lichaam wordt gestrekt en de doorbloeding als geheel verbetert.

Het achterste gedeelte van de zitting ondersteunt het bekkengebied en voorkomt het uit de stoel glijden. Het voorste zitvlak helt licht naar voren, zodat de druk van de dijbenen wordt weggenomen. De verstelmogelijkheden op een rijtje: zitdiepte, lendensteun verstelbaar, 3D verstelbare armleuningen en synchroonmechanisme.

Ontwerp: Greutmann Bolzern designstudio voor Giroflex
Materiaal: kunststof voet, Flora stof(50.000 martindale)100% scheerwol.
Zitmaten: 40-52h x 44b x 38-44d cm                                                                      
Technische eigenschappen: Bureaustoel met Sychroonmechanisme, Verstelbare zitdiepte en lendensteun, Optioneel: wielen voor harde vloeren ,3-D armsteunen in hoogte/breedte verstelbaar, voet in aluminium.
Normen/test: EN 1335, LGA/GS, 
Gemonteerd geleverd.   

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 

Vraag ons u op te bellen        
Ergonomie, kwaliteit, design en functionaliteit, innovatie, efficiency en duurzaamheid vormen de basis voor de ontwikkeling en productie van het zitmeubilair van Giroflex. En het zijn de vakkundige, ervaren en betrokken medewerk(st)ers die er garant voor staan. Het streven naar kwaliteit is een eigenschap die zichtbaar wordt in het eindproduct. Giroflex-stoelen zijn hoogwaardige producten en maken kwaliteit in elk opzicht ervaarbaar. Bij materialen en afwerking, bij comforttechnologieën en gebruiksvriendelijkheid. Dankzij de hoge verticale integratie in de productie en de eigen research en ontwikkeling kan Giroflex zijn eigen kwaliteitsideeën consequent in de praktijk brengen. De ergonomische toppers en bekende stoelen, vergaderstoelen of bureaustoelen zijn de volgende: Giroflex 64, Giroflex 353, Giroflex 33, Giroflex 656 bureaustoel , Giroflex 545 en vele andere... Giroflex 656 bureaustoel