Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

Global geluidsabsorberende muur tegel cirkel

€335,00€405,35 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 4-6 weken
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 21573
De Glimakra Global geluidsabsorberende muur tegel - cirkel is een wand met afgeronde randen en die in verschillende vormen bestaat: cirkel of vierkant.
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving
De Glimakra Global geluidsabsorberende muur tegel - cirkel is een wand met afgeronde randen en die in verschillende vormen bestaat: cirkel of vierkant. Deze muur tegels toveren elke muur in een 'must-see' wand! De hoogwaardige Camira-stof werd aan het solide lichaam vastgemaakt met hoge kwaliteit en precisie. De grote selectie kleuren bieden bijna onbeperkte mogelijkheden om mooie en functionele muuromgevingen te creëren. Combineer vormen en kleuren met elkaar en demp het geluid op de werkvloer. De panelen zijn eenvoudig te installeren met behulp van aluminiumrails die op de muur zijn geschroefd. Global is leverbaar in drie ronde en drie vierkante standaard maten, maar zijn ook verkrijgbaar in speciale afmetingen, andere kleuren en stoffen. De Blazer Lite stof werd gemaakt van een Camira stof en bestaat uit 100% wol. Op aanvraag kan u andere kleuren en stoffen verkrijgen. Zijn geluidsdempende werking(getest volgens ISO-norm SS-EN 11654 voor geluidsabsorbtie) doet hier wonderen! Voor een realistische weergave van de kleur kan u ons altijd stalen opvragen. Die sturen wij dan met veel plezier op.


Ontwerp: Team Glimakra voor Glimakra
Materiaal:  Camira stof, Mdf frame, 100% recycleerbaar
Maten: Ø70 cm, Ø90 cm en Ø120 cm
Kleur: Zie bijlage

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellen   
De Glimakra producten zijn bedoeld om comfort op de werkplek te creëren. Met comfort bedoelen we een rustige omgeving waar geluid en licht gedempt worden en voor een privé-sfeer zorgen op de werkplek. Voorts is Glimkra gekend voor haar geluiddempende wanden, akoestische werkplekken, design scheidingswanden in aangename vormen en kleuren. Niet enkel de functie telt bij Glimakra maar ook het ontwerp en design spelen een rol! Glimakra heeft flexibiliteit, hoge kwaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan en staat voor zowel kwaliteit als milieu. Glimakra is een Zweedse fabrikant en het merk staat bekend om de mooie afwerking van de producten; niet voor niets wordt dit product alleen met mooie stofsoorten geleverd, zoals stoffen van Camira, Gabriel en Kvadrat. Alle producten van Glimakra worden geleverd in een kleur naar keuze; u ontvangt dus altijd een product op maat! Glimakra Global geluidsabsorberende muur tegel - cirkel