• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Green Mood Bekleding wanden in korstmos
Levertijd 4-5 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Green Mood Bekleding wanden in korstmos

Bekleding wanden in korstmos: wenst u een accent aan te brengen in uw kantoor, winkel, horecazaak (hotel-restaurant-cafe) of gewoon bij u thuis, dan kan u beroep op ons doen. Wij kunnen in uw bedrijfslogo of teksten in 3 verschillende soorten mos aanbrengen op uw wand of muur: mosbollen, Varen mos of korstmos. Vooraleer we dit mos gebruiken als decoratief element voor uw interieur, wordt de plant op ambachtelijke wijze behandeld met natuurijke producten gebruikt in de levensmiddelenindustrie. 

Dit niet-allergene korstmos wordt ook rendieren-mos genoemd en groeit in de bossen van Noord-Europa (Scandinavië). Korstmos wordt uitsluitend met de hand geplukt door locale producenten volgens een zeer oude wijze en met respect voor de omgeving. Bij dagelijks gebruik komt dit mos prachtig tot zijn recht. De moswanden kunnen ook apart worden gebruikt als deel van uw groencreatie en zijn bovendien geluidsisolerend en volledig onderhoudsvrij!

De akoestische plantenwanden worden aangebracht op een MDF plaat van 6mm dik en de boorden worden afgewerkt in een witte of zwarte PVC rand. Gestabiliseerd korstmos is beschikbaar in 16 verschillende kleuren en is volledig onderhoudsvrij. U geeft er een kleurrijke en gevoelige toets mee aan uw interieur. Contacteer ons voor meer informatie over de wanden in mos.

Alle prijzen zijn exclusief BTW, levering en installatie
• Voor een installatie op betonnen muren, is een 16 mm MDF bedekking nodig is. Meerprijs van 20€/m2 zal worden toegepast.
• Trip tijd: 25 € / uur / persoon
• Prijs voor de installatie: 35 €/u per persoon (raadpleeg ons voor een aanvraag)
• Ondersteuning panel dibond 3mm aluminium (brandwerende) in plaats van MDF 6mm, op aanvraag

 

VOORDELEN VAN GESTABILISEERD KORSTMOS:

  • Volledig onderhoudsvrij (geen gesnoei, water of zon)
  • Is een hoogwaardig geluidsisolerend materiaal
  • 100% biologisch afbreekbaar
  • Niet giftig
  • Perfect te combineren met heel veel andere materialen
  • Vlamvertragend (in geval van brand)


Ontwerp:
Green Mood
Materiaal: Korstmos(Lichen), Mdf en PVC
Maten: op maat en aanvraag
Kleuren: te bepalen

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.

Vraag ons u op te bellen  snelle levering

Green Mood, een jong Belgisch merk opgericht in 2014, komt met een revolutionair concept op gebied van groencreaties. Green Mood biedt volledig natuurlijke gestabiliseerde mosplanten aan die schoonheid combineren met zeer goede akoestisch absorberende eigenschappen! Plantenstabilisatie is een geoctroieerd en ecologisch proces waarbij het natuurlijke plantensap vervangen wordt door kunstmatig sap, een mengeling op basis van glycerine om zo, op een zachtaardige manier, het ontwikkelingsproces van de planten en bloemen te stoppen. De oprichter van Green Mood, ontdekte de schoonheid en de voordelen van gestabiliseerde planten tijdens zijn talrijke reizen naar bestemmingen over heel de wereld.  Design is zijn passie en daardoor kwam hij op het idee om gestabiliseerde plantelementen te combineren met voorwerpen uit het dagelijkse leven, zoals schilderijen, wanden, tafels, pictogrammen, logo's, enz... Wat onze producten zo bijzonder maakt: ze zijn volledig onderhoudsvrij. De Green Mood-creaties hebben geen gesnoei, water of zon nodig. Dankzij een uniek stabilisatieproces zijn onze planten bestand tegen externe elementen en geven ze u een goed en gerust gevoel in alle omstandigheden. Met al deze combinaties van creaties in mos is het perfect inzetbaar in hotels, een bar, restaurants, winkels, kantoorwereld of zelfs bij u thuis. Green Mood zorgt voor die lifestyle-toets waar u naar op zoek bent! Bekleding wanden in korstmos