• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Green Mood Gepersonaliseerde logo's uit mos
Levertijd 4-5 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Green Mood Gepersonaliseerde logo's uit mos

Met de Gepersonaliseerde logo's uit mos kunt u uw imago van uw zaak een groene boost geven. De logo's zijn gemaakt van echte korstmos of platte mos. Het frame bestaat uit wit PVC van 19mm of Multiplex hout van 18mm. De letters of logo's kunnen best bevestigd worden dubbelzijdig scotch of velcro, let op deze bevestigingen zijn niet inbegrepen in de prijs. U kan beroep doen op onze professionele monteurs voor moeilijke of complexere creaties en bedrijfslogo's. Stuur ons uw vector bestand door met de maten van uw logo of tekst zodat we een offerte op maat kunnen maken. De prijzen die weergegeven zijn, zijn richtprijzen en kunnen altijd wat verschillen met wat u juist nodig heeft. De mosplanten kunnen ook apart worden gebruikt als deel van uw groencreatie en zijn bovendien geluidsisolerend en volledig onderhoudsvrij! De omlijsting is standaard in het wit of muliplex hout, maar kan ook op aanvraag in andere kleuren gekozen worden.


Gestabiliseerde platte mos wordt meestal gebruikt als basis voor een plantenwand. De mos kan ook op zich gebruikt worden als deel van uw groencreatie. Platte mos kan worden vastgelijmd op de ondersteuning van uw plantenwand, -kaders of -schilderijen. Dit mos van hoge kwaliteit wordt met de hand geplukt in de Franse bossen en past perfect in een groencreatie

Alle prijzen zijn exclusief BTW, levering en installatie:
• Voor een installatie op betonnen muren, is een 16 mm MDF bedekking nodig is. Meerprijs van 20€/m2 zal worden toegepast.
• Trip tijd: 25 € / uur / persoon
• Prijs voor de installatie: 35 €/u per persoon (raadpleeg ons voor een aanvraag)
• Ondersteuning panel dibond 3mm aluminium (brandwerende) in plaats van MDF 6mm, op aanvraag

VOORDELEN VAN GESTABILISEERD MOS:

  • Volledig onderhoudsvrij (geen gesnoei, water of zon)
  • Is een hoogwaardig geluidsisolerend materiaal
  • 100% biologisch afbreekbaar
  • Niet giftig
  • Perfect te combineren met heel veel andere materialen
  • Vlamvertragend (in geval van brand)


Ontwerp:
Green Mood
Materiaal: frame wit, gestabiliseerde mos en platte mos
Maten: Zie bijlage
Kleuren: zie bijlage

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
 

Vraag ons u op te bellen  snelle levering

Green Mood, een jong Belgisch merk opgericht in 2014, komt met een revolutionair concept op gebied van groencreaties. Green Mood biedt volledig natuurlijke gestabiliseerde mosplanten aan die schoonheid combineren met zeer goede akoestisch absorberende eigenschappen! Plantenstabilisatie is een geoctroieerd en ecologisch proces waarbij het natuurlijke plantensap vervangen wordt door kunstmatig sap, een mengeling op basis van glycerine om zo, op een zachtaardige manier, het ontwikkelingsproces van de planten en bloemen te stoppen. De oprichter van Green Mood, ontdekte de schoonheid en de voordelen van gestabiliseerde planten tijdens zijn talrijke reizen naar bestemmingen over heel de wereld.  Design is zijn passie en daardoor kwam hij op het idee om gestabiliseerde plantelementen te combineren met voorwerpen uit het dagelijkse leven, zoals schilderijen, wanden, tafels, pictogrammen, logo's, enz... Wat onze producten zo bijzonder maakt: ze zijn volledig onderhoudsvrij. De Green Mood-creaties hebben geen gesnoei, water of zon nodig. Dankzij een uniek stabilisatieproces zijn onze planten bestand tegen externe elementen en geven ze u een goed en gerust gevoel in alle omstandigheden. Met al deze combinaties van creaties in mos is het perfect inzetbaar in hotels, een bar, restaurants, winkels, kantoorwereld of zelfs bij u thuis. Green Mood zorgt voor die lifestyle-toets waar u naar op zoek bent! Gepersonaliseerde logo's uit mos