• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Green Mood Khloé Mos-schilderijen akoestisch
Levertijd 8-12 dagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
  • Koop 4 voor €172,80 per stuk en bespaar 10%
Green Mood Khloé Mos-schilderijen akoestisch

Khloé Mos-schilderijen akoestisch: Vrouwelijke eigennaam (Χλόη) Griekse voornaam, betekent jonge scheut, jong groen, het opkomende groene gras. U begrijpt wellicht waarom deze naam nu eenmaal bij onze hedendaagse collectie plantenkaders van echt echt gestabiliseerde korstmos hoort. Geen dag, geen seconde zonder haar dosis natuur: de Khloé-collectie brengt u dichter bij het dagelijkse leven van deze natuur die ons zo dierbaar is.

De Khloé-kaders of muurpanelen in natuurlijk mos zijn beschikbaar in 4 formaten en 4 kleuren en passen perfect in om het even welk interieur. Bovendien zorgen de moswanden voor een natuurlijke toets die noodzakelijk zijn voor een harmonieus leven.  Een puur en natuurlijk gevoel op elk moment, zonder nood aan licht, water of onderhoud. Dit niet-allergene korstmos wordt ook rendieren-mos genoemd en groeit in de bossen van Noord-Europa (Scandinavië). Korstmos wordt uitsluitend met de hand geplukt door locale producenten volgens een zeer oude wijze en met respect voor de omgeving. Bij dagelijks gebruik komt dit mos prachtig tot zijn recht.

De unieke vorm en akoestische eigenschappen bieden ontelbare mogelijkheden op gebied van design: deze plant is extreem flexibel waardoor ze perfect te combineren is met materialen zoals keramiek, hout, PVC, plexiglas, glas of zelfs geëxpandeerd polystyreen. Gestabiliseerd korstmos is volledig onderhoudsvrij en geeft er een kleurrijke en gevoelige toets mee aan uw interieur. De omlijsting is standaard in het wit, maar kan ook op aanvraag in andere kleuren gekozen worden.

VOORDELEN VAN GESTABILISEERD KORSTMOS:

  • Volledig onderhoudsvrij (geen gesnoei, water of zon)
  • Is een hoogwaardig geluidsisolerend materiaal
  • 100% biologisch afbreekbaar
  • Niet giftig
  • Perfect te combineren met heel veel andere materialen
  • Vlamvertragend (in geval van brand)


Ontwerp:
Green Mood
Materiaal: frame wit, gestabiliseerde korstmos(Lichen)
Maten: 40h x 40lcm, 60h x 60lcm, 65h x 35lcm, 115h x 35lcm
Kleuren: apple, fuxia, mentha, ocean

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.

Vraag ons u op te bellen  snelle levering

Green Mood, een jong Belgisch merk opgericht in 2014, komt met een revolutionair concept op gebied van groencreaties. Green Mood biedt volledig natuurlijke gestabiliseerde mosplanten aan die schoonheid combineren met zeer goede akoestisch absorberende eigenschappen! Plantenstabilisatie is een geoctroieerd en ecologisch proces waarbij het natuurlijke plantensap vervangen wordt door kunstmatig sap, een mengeling op basis van glycerine om zo, op een zachtaardige manier, het ontwikkelingsproces van de planten en bloemen te stoppen. De oprichter van Green Mood, ontdekte de schoonheid en de voordelen van gestabiliseerde planten tijdens zijn talrijke reizen naar bestemmingen over heel de wereld.  Design is zijn passie en daardoor kwam hij op het idee om gestabiliseerde plantelementen te combineren met voorwerpen uit het dagelijkse leven, zoals schilderijen, wanden, tafels, pictogrammen, logo's, enz... Wat onze producten zo bijzonder maakt: ze zijn volledig onderhoudsvrij. De Green Mood-creaties hebben geen gesnoei, water of zon nodig. Dankzij een uniek stabilisatieproces zijn onze planten bestand tegen externe elementen en geven ze u een goed en gerust gevoel in alle omstandigheden. Met al deze combinaties van creaties in mos is het perfect inzetbaar in hotels, een bar, restaurants, winkels, kantoorwereld of zelfs bij u thuis. Green Mood zorgt voor die lifestyle-toets waar u naar op zoek bent! Khloé Mos-schilderijen akoestisch