• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Green Mood Akoestische Moss trees
Levertijd 8-12 dagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Green Mood Akoestische Moss trees

De Akoestische Moss trees zijn gemaakt van echte korstmos(Lichen) en hebben naast een decoratieve functie ook een geluidsisolerend effect! Deze Moss trees bomen zijn beschikbaar in 3 verschillende maten: een 170cm versie bestaande uit 7 onderdelen, een 200cm versie uit 9 onderdelen of een 250cm versie uit 10 onderdelen. Al deze onderdelen worden apart geleverd en moet zelf bevestigd worden door de klant. Deze geluidsisolerende wanden worden aan de muur bevestigd door middel van een Velcro fixatie waardoor het makkelijk te monteren is. Het korstmos of lichen werd aangebracht op een houten paneel uit Multiplex waardoor de absorptie van geluid nog versterkt wordt. Deze design objecten zijn niet alleen ideaal om het geluid te dempen maar hebben ook een hoog decoratief gehalte. U kan de Akoestische Moss trees verkrijgen in twee verschillende kleuren, maar op aanvraag kan men die in verschillende andere kleuren verkrijgen.

Dit niet-allergene korstmos wordt ook rendieren-mos genoemd en groeit in de bossen van Noord-Europa (Scandinavië). Korstmos wordt uitsluitend met de hand geplukt door locale producenten volgens een zeer oude wijze en met respect voor de omgeving. Bij dagelijks gebruik komt dit mos prachtig tot zijn recht. De moswanden kunnen ook apart worden gebruikt als deel van uw groencreatie en zijn bovendien geluidsisolerend en volledig onderhoudsvrij! U geeft er een kleurrijke en gevoelige toets mee aan uw interieur. Contacteer ons voor meer informatie over de wanden in mos.

VOORDELEN VAN GESTABILISEERD MOS:

  • Volledig onderhoudsvrij (geen gesnoei, water of zon)
  • Is een hoogwaardig geluidsisolerend materiaal
  • 100% biologisch afbreekbaar
  • Niet giftig
  • Perfect te combineren met heel veel andere materialen
  • Vlamvertragend (in geval van brand)


Ontwerp:
Green Mood
Materiaal: frame multiplex, gestabiliseerde mos 
Maten: 170h x 89b, 200h x 110b of 250h x 146b cm.
Kleuren: zie bijlage

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
 

Vraag ons u op te bellen  snelle levering

Green Mood, een jong Belgisch merk opgericht in 2014, komt met een revolutionair concept op gebied van groencreaties. Green Mood biedt volledig natuurlijke gestabiliseerde mosplanten aan die schoonheid combineren met zeer goede akoestisch absorberende eigenschappen! Plantenstabilisatie is een geoctroieerd en ecologisch proces waarbij het natuurlijke plantensap vervangen wordt door kunstmatig sap, een mengeling op basis van glycerine om zo, op een zachtaardige manier, het ontwikkelingsproces van de planten en bloemen te stoppen. De oprichter van Green Mood, ontdekte de schoonheid en de voordelen van gestabiliseerde planten tijdens zijn talrijke reizen naar bestemmingen over heel de wereld.  Design is zijn passie en daardoor kwam hij op het idee om gestabiliseerde plantelementen te combineren met voorwerpen uit het dagelijkse leven, zoals schilderijen, wanden, tafels, pictogrammen, logo's, enz... Wat onze producten zo bijzonder maakt: ze zijn volledig onderhoudsvrij. De Green Mood-creaties hebben geen gesnoei, water of zon nodig. Dankzij een uniek stabilisatieproces zijn onze planten bestand tegen externe elementen en geven ze u een goed en gerust gevoel in alle omstandigheden. Met al deze combinaties van creaties in mos is het perfect inzetbaar in hotels, een bar, restaurants, winkels, kantoorwereld of zelfs bij u thuis. Green Mood zorgt voor die lifestyle-toets waar u naar op zoek bent! Akoestische Moss trees