• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Green Mood Sphere akoestisch/decoratieve mosbol
Levertijd 8-12 dagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Green Mood Sphere akoestisch/decoratieve mosbol

Greenmood Sphere akoestisch/decoratieve mosbol: akoestische en decoratieve oplossingen geïnspireerd door de natuur!

Het geheim van een uitgebalanceerd bedrijfsinterieur zit hem niet alleen in hoe het eruit ziet en functioneert, maar ook in hoe het klinkt. Geluidsoverlast op werkplekken resulteert in een slechte concentratie, minder samenwerking, meer stress, ongemak ...
De oplossing is om dit omgevingsgeluid te verminderen ten behoeve van management, medewerkers en bezoekende klanten. Deze Sphere mos-objecten zijn speciaal ontworpen om geluid op een natuurlijke manier te absorberen. Alle projecten zijn gemaakt met geconserveerde mossen, waarbij akoestische voordelen voorop staan ​​bij het vervaardigen ervan.

Deze decoratieve mosbollen zijn beschikbaar in twee soorten mos: flat-moss of pole-moss(zie foto bijlage).

Ze zijn geschikt voor elke ruimte die kan profiteren van een hoge mate van geluidsabsorptie en een natuurlijke esthetiek, zoals kantoren, hallen, wachtruimtes, woning en ontvangstruimtes. De mosbollen van hoge kwaliteit worden met de hand geplukt in de Franse bossen en geven uw groenontwerp een trendy 3D-effect. 

VOORDELEN VAN mosbollen:

  • Volledig onderhoudsvrij (geen gesnoei, water of zon)
  • Is een hoogwaardig geluidsisolerend materiaal
  • 100% biologisch afbreekbaar
  • Niet giftig
  • Perfect te combineren met heel veel andere materialen
  • Vlamvertragend (in geval van brand)


Ontwerp:
Green Mood
Materiaal: mosbollen
Maten: Ø30 cm, Ø40 cm, Ø55 cm, 80Ø cm

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.

Vraag ons u op te bellen  snelle levering

Green Mood, een jong Belgisch merk opgericht in 2014, komt met een revolutionair concept op gebied van groencreaties. Green Mood biedt volledig natuurlijke gestabiliseerde mosplanten aan die schoonheid combineren met zeer goede akoestisch absorberende eigenschappen! Plantenstabilisatie is een geoctroieerd en ecologisch proces waarbij het natuurlijke plantensap vervangen wordt door kunstmatig sap, een mengeling op basis van glycerine om zo, op een zachtaardige manier, het ontwikkelingsproces van de planten en bloemen te stoppen. De oprichter van Green Mood, ontdekte de schoonheid en de voordelen van gestabiliseerde planten tijdens zijn talrijke reizen naar bestemmingen over heel de wereld.  Design is zijn passie en daardoor kwam hij op het idee om gestabiliseerde plantelementen te combineren met voorwerpen uit het dagelijkse leven, zoals schilderijen, wanden, tafels, pictogrammen, logo's, enz... Wat onze producten zo bijzonder maakt: ze zijn volledig onderhoudsvrij. De Green Mood-creaties hebben geen gesnoei, water of zon nodig. Dankzij een uniek stabilisatieproces zijn onze planten bestand tegen externe elementen en geven ze u een goed en gerust gevoel in alle omstandigheden. Met al deze combinaties van creaties in mos is het perfect inzetbaar in hotels, een bar, restaurants, winkels, kantoorwereld of zelfs bij u thuis. Green Mood zorgt voor die lifestyle-toets waar u naar op zoek bent!

Greenmood Sphere akoestisch/decoratieve mosbol