• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Interstuhl Yos Enjoy bureaustoel
€1.039,00 €579,00
(€700,59 Incl. btw)
Levertijd 3-8 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Interstuhl Yos Enjoy bureaustoel

Interstuhl Yos Enjoy bureaustoel zwart met armleuning: Moderne ergonomie en representatief design, de ergonomische bureaustoel is uitgerust met een rugleuning die in hoogte verstelbaar is. Verder heeft de Yos Enjoy bureaustoel een synchroon mechanisme die vergrendelbaar is en waarvan de gewichtsregeling in meerdere stappen verstelbaar is. De Lucia bekleding is een stof uit 100% polyester(100.000 martindale) en brandvertragend.

Deze Yos Enjoy bureaustoel is standaard uitgerust met een zit-diepteverstelling, zit-neigverstelling en verstelbare lendensteun. Hij heeft de functionele en ergonomische kracht die mensen in staat stelt om comfortabel te werken. Waarden als betrouwbaarheid, kwaliteit en tijdloosheid zijn voor deze stoel van Intersuhl waardevolle begrippen! Deze bureaustoel heeft wielen die universeel zijn, dus te gebruiken voor harde of zachte ondergronden! 

De Yos Enjoy bureaustoel is een nieuwe creatie voor Interstuhl. Yos Enjoy ergonomische bureaustoel zwart met armleuning is snel leverbaar uit onze voorraad. Indien u een andere kleur wenst kan u ons steeds contacteren. Dan laten wij de stoel voor u op maat maken.
  
Ontwerp: 
Interstuhl
Materiaal: Aluminium voetkruis, Lucia stoffering 100.000 tM 

Zitmaten: 41-51,5h x 48b x 46d cm
Technische eigenschappen: Synchroontechniek vergrendelbaar, Gewichtsregeling in meerdere stappen verstelbaar, Hoogteverstelling van de rugleuning, 4D multifunctionele armleggers, Zitdiepteverstelling en zitneigverstelling, Verstelbare lendensteun.
Normen/test: EN 1335, LGA/GS,
Gemonteerd geleverd.

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen  snelle levering  

Bekende ontwerpen van Interstuhl zijn: Interstuhl Silver, Interstuhl Every, Interstuhl Movy, Interstuhl Kinetic, Interstuhl Yos, Interstuhl Goal, Interstuhl Silver, Interstuhl Vintage, Interstuhl Hero, Interstuhl Airpad en nog vele andere. Mensen besteden tegenwoordig veel tijd zittend. Dit vereist het hoogste niveau van expertise in de vervaardiging van stoelen. "Kennis van zitten: het voordeel van Interstuhl" is ons motto. Wij zijn een Duits bedrijf, dat hoge kwaliteit stoelen voor kantoren en gebouwen ontwikkelt, die wij over de hele wereld verkopen. Onze producten worden gekenmerkt door een uitzonderlijk design, uitstekende ergonomie, state-of-the-art technologie en een hoge mate van milieubewustzijn. Het is van vitaal belang voor ons om onze kennis te doen gelden op alle gebieden van werk en leven en om een grote brede collectie te ontwikkelen: voor elk gebruik, in elke prijsklasse, van de receptie naar de directiekamer. Op de volgende pagina’s tonen wij u de moeite die we doen om de perfecte stoel te maken. Elk goed idee volgt de juiste inspiratie, maar inspiratie begint niet alleen bij de gedachte. We willen zien, voelen, horen en ruiken; we willen verrast worden, om nieuwe perspectieven te ervaren en ons goed te voelen. We willen ecologisch en ethisch handelen. Alle activiteiten van Interstuhl hebben tot doel mensen te inspireren. Onze zitoplossingen vergemakkelijken het werk, reflecteren waardering en verrijken het leven. Onze producten leveren knappe prestaties en zitplezier in het bijzonder. Dit doel wordt bereikt door middel van een duidelijk engagement voor de Duitse engineering en technische perfectie; een totaal begrip van esthetiek en de eis om milieubewust te handelen. Daarom ontwikkelen we zitoplossingen die overtuigen door middel van prestaties en zitplezier. Interstuhl Yos Enjoy bureaustoel