• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Kartell Lovely Rita boekenrek
Levertijd 12-15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Kartell Lovely Rita boekenrek

Ook hier weer het concept van een personaliseerbaar Kartell Lovely Rita boekenrek, dat naar believen gemonteerd kan worden. Lovely Rita van Ron Arad doet denken aan een lint dat meerdere keren naar binnen is gevouwen. Lovely Rita boekenrek of bibliotheek kan als apart rek gebruikt worden ofwel kunnen verschillende elementen naast elkaar geplaatst worden om een echte boekenkast te vormen met afmetingen naar keuze. Dit concept is een personaliseerbaar boekenrek dat naar wens kan worden gemonteerd. Lovely Rita doet denken aan een lint dat meerdere keren naar binnen is gevouwen. Je kunt het rek afzonderlijk gebruiken of meerdere elementen naast elkaar plaatsen om een echte boekenkast te vormen met de afmetingen die je nodig hebt. Dit boekenrek van Kartell is verkrijgbaar in meerdere kleuren: blauw, rood, zwart.

Ontwerp: Ron Arad
 voor Kartell, 19945
Maten 20h x 20l x 100b cm,
Materiaal: PVC - brandvertragend  

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen

Kartell één van de bekendste design huizen die er bestaan en is van Italiaanse afkomst. Het toonaangevende design bedrijf werd opgericht in 1949 door Giulio Castelli en wordt nu gerund door Claudio Luti. Kartell is een van de symbolen van Italiaans design over de hele wereld. Met tal van succesvolle creaties, zoals bureautafels, tafels, stoelen, bureaustoelen, kasten, verlichting en andere woonaccessoires, wisten ze de harten van veel mensen te veroveren. Het Kartell verhaal trok dan ook de aandacht van bekende designers als Philippe Starck, Piero Lissoni, Patricia Urquiola, Tokujin Yoshioka en vele andere. Voor wie op zoek is naar een vaste waarde in de designwereld is Kartell een naam als een klok! Kartell Lovely Rita boekenrek

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen