• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Kartell Segmenti kapstok
Levertijd 12-15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Kartell Segmenti kapstok

Deze klassieker van Kartell Segmenti kapstok voor de Italiaanse fabrikant is vaste prik bij Brand New Office: strak ontworpen en stevig uitgevoerd. Deze staande kapstok bevat ook een paraplustandaard. Typische kenmerken voor deze kapstok met paraplubak van Kartell, zijn de eenvoud van het design en de bovenste kleerhanger, die beschikbaar is in dezelfde kleur, ook voor een versie met stang. Multifunctionaliteit, dat is het minste wat je van deze design kapstok van Kartell kan zeggen. Met zijn ruim vier zware kilo's is hij ook behoorlijk stevig en robuust en dus geschikt voor zowel lichte als zware jassen. De Kartell Segmenti kapstok kan men perfect gebruiken in kantoren, winkels, hotels, restaurants, cafés of zelfs bij u thuis. De kapstok is een ontwerp van Michele de Lucchi voor Kartell en werd ontworpen in 1991. Hij is alleen beschikbaar in het zwart!

Ontwerp: Michele de Lucchi,1991
Maten: 170h x 47d cm
Materiaal: kunststof

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
  Vraag ons u op te bellen   

Kartell één van de bekendste design huizen die er bestaan en is van Italiaanse afkomst. Het toonaangevende design bedrijf werd opgericht in 1949 door Giulio Castelli en wordt nu gerund door Claudio Luti. Kartell is een van de symbolen van Italiaans design over de hele wereld. Met tal van succesvolle creaties, zoals bureautafels, tafels, stoelen, bureaustoelen, kasten, verlichting en andere woonaccessoires, wisten ze de harten van veel mensen te veroveren. Het Kartell verhaal trok dan ook de aandacht van bekende designers als Philippe Starck, Piero Lissoni, Patricia Urquiola, Tokujin Yoshioka en vele andere. Voor wie op zoek is naar een vaste waarde in de designwereld is Kartell een naam als een klok! Kartell Segmenti kapstok