• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Kartell Tic&Tac wandhorloge - Nieuwe kleuren
Levertijd 12-15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Kartell Tic&Tac wandhorloge - Nieuwe kleuren

De Kartell Tic & Tac wandhorloge is een elegant spel met door- en inkijk. Deze vierkante doorzichtige klok is binnen beschreven met Romeinse cijfers. Wat de klok zo bijzonder maakt is de lichtinval die ontstaat door de diepte van de klok. De zwarte of witte kleur van de wijzers zorgen van een duidelijke benadrukking van de juiste tijd. De Tic&Tac wandhorloge van Philippe Starck en Eugeni Quillet voor Kartell is vervaardigd uit PMMA.Tic & Tac van Kartell is een wandklok met diepte die een spel creëert van licht- en weerkaatsingen. Deze transparante wandhorloge geeft uw kantoor of interieur de nodige kleur met hun nieuwe kleuren.

Ontwerp: Philippe Starck en Eugeni Quillet voor Kartell, 2015 
Materiaal:
transparant PMMA, ABS
Kleur:
goud, koper en brons

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen
      
Kartell één van de bekendste design huizen die er bestaan en is van Italiaanse afkomst. Het toonaangevende design bedrijf werd opgericht in 1949 door Giulio Castelli en wordt nu gerund door Claudio Luti. Giulio Castelli was een chemicus met oog voor vernieuwing die de wereld zou veroveren op het gebied van kunststof meubelen. Verder is Kartell een van de symbolen van Italiaans design over de hele wereld. Met tal van succesvolle creaties, zoals de table four bureautafels, Toptop tafels, Maui stoelen, Spoon bureaustoelen, Modular kasten, Fl/Y verlichting en andere woonaccessoires, wisten ze de harten van veel mensen te veroveren. Kartell produceerde in de beginjaren voornamelijk auto-artikelen, maar brak echt door toen het zich ging richten op designmeubels. De prijzen en nominaties bleven niet uit want ze hebben heel wat Compasso d'Oro's in de kast steken. Het Kartell verhaal trok dan ook de aandacht van bekende designers zoals Philippe Starck, Piero Lissoni, Patricia Urquiola, Tokujin Yoshioka en vele andere. Dit designmerk is ideaal als kantoormeubilair, projectmeubilair voor een ideale kantoorinrichting, maar ook als design meubilair voor de Horeca of winkelinrichting. De meest bekende producten zijn de Masters stoelen, Four table, Bourgie lampen, Bubble Club fauteuils en nog vele andere. Brand New Office is officiële dealer voor de BeNeLux. Voor wie op zoek is naar een vaste waarde in de designwereld is Kartell een naam als een klok! Kartell Tic & Tac wandhorloge