Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

Square industriële eetkamertafel

€599,00€724,79 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 5 - 10 werkdagen
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 21816
De Kick Square industriële eetkamertafel is beschikbaar in vele maten, de combinatie van een stoer massief mango-houten blad met zwarte poten is aantrekkelijk!
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

De voordelige Kick Square industriële eetkamertafel is nu ook beschikbaar bij Brand New Office.

De tafels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals zwart metaal en een stoer mangohouten blad. Eenvoud is zo aantrekkelijk. De Triangle eettafel is beschikbaar in de volgende maten:

180 x 95cm

200 x 95cm

220 x 95cm

Deze rechthoekige houten tafel is universeel inzetbaar:

zowel op kantoor, een beurs, thuis of in uw Horeca-zaak(hotel-restaurant-café). De Triangle industriële houten tafels zijn ook beschikbaar in rechthoekige uitvoering in verschillende maten. 

Bovendien zijn deze bistrotafels op voorraad en kunnen ze snel uitgeleverd worden.

Optioneel kan u een watergedragen kleurloze impregneerolie voor alle onbehandelde of gebeitste houtsoorten. Biedt optimale bescherming tegen water, olie en vet.
Fles voor gebruik goed schudden en het product op een onopvallende plaats testen op kleurechtheid en bestendigheid. Pas na drogen vergelijken. Nooit op natte ondergronden verwerken.

Ontwerp:Kick collection
Materiaal:
metalen frame en tafelblad in mangohout
Maten: 180 x 95cm, 200 x 95cm en 220 x 95cm

Kleur: Zie bijlage

This is KICK

Kick Collection biedt originele designmeubelen aan van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs! Kick collection biedt betaalbaar design uit eigen productie aan. 

Deze doelbewuste benadering heeft geleid tot nieuwe, innovatieve en kwalitatief geweldige interieurproducten. Kick Collection past het principe toe van ‘betaalbaar design voor thuis, op kantoor, hotelketen, cafés of restaurants’, waarbij hoogstaand vakmanschap wordt toegepast op trendy lifestyle artikelen. Dat zie je in onze collectie met het gebruik van pure materialen en de nieuwste stoffen. Met de ontwerpen van Kick heb je altijd een uniek stuk in huis! 

"OOG VOOR DESIGN,
CREATIE EN PRIJS"

Wij van Kick creëren ons eigen design zijn elk seizoen druk bezig met de ontwikkeling van de hipste producten. Onze eetkamerstoelen laten zien dat hedendaagse trends, met net een andere Kick, zorgen voor de leukste trendy meubels . Bij de ontwikkeling van onze meubels kijken we goed naar de huidige kleuren, stoffen en materialen. Zo creëren we elke keer een volledig uniek product voor een aantrekkelijke prijs. Wij staan in direct contact met de ontwerpers en de fabrikanten van onze Kick-spullen. Doordat we het op deze manier doen, kunnen we de kosten lager houden en daardoor is jouw item een stuk goedkoper! Kick is design voor een geweldige prijs dus.

Kick Square industriële eetkamertafel