• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Martex Pirello vergadertafel
Levertijd 25 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Martex Pirello vergadertafel

Aan het concept van de Pirello vergadertafel is heel wat aandacht besteed aan estethiek, maar ook op het vlak van montage is alles enorm eenvoudig en kan men op intuitie dit bureau monteren. De kantoormeubelen van Pigreco zijn beschikbaar in een 30mm tafelblad afgewerkt in mélamine of een mat gelakte versie. Bovendien kan u de poten nog eens in verschillende kleuren selecteren in gewone witte of titanen kleur, maar ook evengoed in een gelakte versie. De vergadertafelbladen zijn beschikbaar in een afmeting van 240cm lang tot 340cm lang. Als optie kan u bij deze design meubelen(kantoormeubelen) de nodige kabelgoten en kabeldoorvoeren bestellen om al uw kabels netjes weg te werken. Dit allernieuwste meubelsysteem kan ook verkregen worden in een enkel bureau, een bureau eiland en een directiebureau. Het Pirello kantoormeubilair straal een fris design uit dat kan afgewerkt worden in verschillende uitvoeringen. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Pirelloo kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Pigreco bureaus en werk in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Ontwerp: Pirello
Materiaal: E1-spaanplaat met melaminecoating of gelakt
Maten: 240/300/320/340b x 120d x 74h cm
Kleur: gelakt of melamine kleuren

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen     
   

Pirello wordt gekenmerkt in de kantoormeubelwereld door een sterke en samenhangende identiteit. Het is een jong, dynamisch, actief bedrijf met aandacht voor de maatschappelijke veranderingen die een belangrijke impact hebben op de werkwijze en organisatie. We denken dat een bedrijf zoals Pirello, zelfs met 40 jaar ervaring, die de modernste hedendaagse technologie gebruikt, met passie haar nieuwe producten creëert. Pirello staat voor de begrippen kwaliteit en design die de waarde die het gehele bedrijfsleven betreft. Pirello fabriceert kantoormeubelen, met bijzondere aandacht voor duurzame ontwikkeling en milieubeheer. Wij produceren alles in Italië en geven de prioriteit aan de fabrikanten in de buurt om de milieueffecten van het wegvervoer te beperken. De geest en de productie is 100% Italiaans om een zelfde kwaliteit en resultaat te garanderen. Wenst u kantoormeubelen of kantoormeubilair die net iets meer kwaliteit en design uitstralen, kies dan voor Pirello vergadertafel