• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Bureau Ogi Y
Levertijd 10 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Bureau Ogi Y

Het Mdd Bureau Ogi Y meubelprogramma is een eenvoudige, klassieke collectie van bureaumeubelen met een snelle leveringstermijn. Design bureaus voor minimalisten die het comfort waarderen. Het meubelsysteem is verkrijgbaar in een twee verschillende kleuren, canadese eik of wit melamine met een aluminium of wit frame. Het veelzijdige systeem Ogi-Y bezit allerlei functionele en ergonomische details. U kan aan de hand van de weggewerkte kabelgoten ervoor zorgen dat al uw snoeren netjes opgeruimd zijn. Ogi-Y is beschikbaar in een versie van 120cm, 140cm, 160cm of 180cm lengte.

Het Mdd OGI Y kantoormeubilair is een verzameling van bureaus en benches - een uitgebreide reeks voor een goed georganiseerd kantoor. Deze kantoormeubelen zijn snel leverbaar en zijn in voorraad in ons centraal magazijn.

Brand New Office kan alles van Mdd aanbieden omdat we 'Premium dealer' van deze systeemmeubel fabrikant zijn. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Ogi-Y kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Ogi bureaus en werk binnen 10 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. 

Ontwerp: MDD
Materiaal:
E1-spaanplaat met melaminecoating, gepoedercoat staal, acryl. scheidingswand stoffen prikbord met HPL.
Maten: 120/140/160/180b x 80d x 74h cm

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen        
Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen.

Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd ValdeMdd ZigZagMdd TeraMdd OrganicMdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u.

Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. Mdd Bureau Ogi Y meubelprogramma