• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Canoe designhanglamp
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Canoe designhanglamp

Mdd Canoe designhanglamp heeft een onregelmatige vorm.

Originele, ietwat onregelmatige vorm en universele witte - kanolamp past in het ontwerp van elk interieur, ongeacht de stijl of kleurenschema's. Zacht licht verdeeld door de kenmerkende lampenkap introduceert een vriendelijke sfeer die dagelijkse activiteiten ondersteunt in zowel werk- als ontspanningsruimtes.

Canoe-plafondlamp is een trendy lamp met een voeding 230V, lichtbron: 2 x lamp met E27-(inclusief geleverd) die licht geeft en een vleugje moderniteit en onderscheid aan elk gebied toevoegt. De hangende Canoe - kantoorlamp werkt zowel als solo-lamp of in paren en kan mooi worden gecombineerd met een van de Mdd-receptiebalies.

MDD Snake Suspension Light Specificaties


Productgewicht: 12 kg
Witte hoogglans externe polyester afwerking
Vermogen 230V, lichtbron: 2 x lamp met E27-(inclusief geleverd)
MDD Snake-plafondlampafmetingen
- Breedte: 200 cm
- Diepte: 9 cm
- Kabellengte: 155 cm (maximaal)

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoorverlichting vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. LET WEL OP: aansluiting moet steeds door een elektricien en zal niet door onze meubelmonteurs gedaan worden. Bestel vandaag nog uw Canoe Hanglampen en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Ontwerp:  Zbigniew Kostrzewa
Materiaal: Zie hierboven
Maten : Zie hierboven
Kleur: Zie hierboven  

Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidinggevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd Valde, Mdd ZigZag, Mdd Tera, Mdd Organic, Mdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Mdd Canoe designhanglamp