• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Crystal meetingtafel in hout of glas
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Crystal meetingtafel in hout of glas

De Mdd Crystal meetingtafel geven uw kantoor de uitstraling die u nodig heeft: strak en modern design met kwalitatieve materialen. Het sterke ontwerp van Mdd Crystal meetingtafel kan je verkrijgen in een glazen versie of een melamine versie. Perfectie, pure vormen en 'less is more' zijn dan ook geen loze begrippen voor de Crystal kantoormeubelen van MDD. De Crystal meubelsystemen hebben niet alleen bureaus, maar ook bijhorende vergadertafels, ladeblokken, kasten en dressoirs. Met Crystal kan u dus uw hele directiekantoor inrichten!

Dit design meubelsysteem van MDD bestaat in 220cm. U kan het tafelblad bestellen in E1 spaanplaat(wit, wengé, eik of zwart) of in verschillende kleuren glas en altijd afgewerkt met metalen poten in glanzend zwart of wit. Deze vergadertafel van MDD biedt plaatst aan maximum 8 personen en kan optioneel met een Mediabox worden voorzien. Door deze Mediabox is het mogelijk om direct uw laptop aan te sluiten aan deze vergadertafel.  Brand New Office kan alles van Mdd aanbieden omdat we 'Premium dealer' van deze systeemmeubel fabrikant zijn.

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Crystal kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Crystal bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.


Ontwerp: MDD
Materiaal: Glas/E1-spaanplaat(12mm), gepoedercoated metalen stelvoeten(glanzend).
Maten: 220b x 110d x 76h cm
Kleur: E1-spaanplaat Wengé, Eik, Wit, Zwartglas en Witglas.
 

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen  
    

Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd ValdeMdd ZigZagMdd TeraMdd OrganicMdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. Mdd Crystal meetingtafel