• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Foro toonbank
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Foro toonbank

Met de Mdd Foro toonbaken verwelkom je al uw gasten in stijl.

Deze toonbank van de Poolse topfabrikant Mdd is een vernieuwende ontvangstbalie die beschikbaar is in verschillende kleuren: rood, wit, groen en oranje. De afwerking van het frame kan men kiezen in een MDF melamine afwerking in wengé of een witte pastelkleur. De middenstukken zijn afgewerkt in een glanzende HPL structuur. 

De balie model Foro bestaat uit twee overlappende rechthoeken die verkrijgbaar zijn met het hoge gedeelte links of rechts. Achter de FORO toonbank heeft men een ruime werplek voor één persoon die ook over de nodige opbergruimte beschikt. De bureaubladen zijn dan ook nog eens voorzien van kabelgoten om de draden netjes weg te werken.

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de FORO kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw FORO toonbanken en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Ontwerp: MDD
Materiaal: E1-spaanplaat met melaminecoating, aluminium, HPL mat front
Maten balie: 210b x 80d x 110h cm
Kleur: wit, groen, rood en oranje

Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd ValdeMdd ZigZagMdd TeraMdd OrganicMdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. Mdd Foro toonbaken