• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Gloss kast laag van 78cm - impuls
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Gloss kast laag van 78cm - impuls

Mdd Gloss kast laag van 78cm zijn kantoormeubelen dat zich qua design en prijs positief van de rest onderscheidt: het opvallendste zijn de HPL glanzende deuren die het design van de kast vormen. De Gloss archiefkasten van de Poolse fabrikant MDD zijn beschikbaar in drie verschillende maten gaande van: 77cm, 112cm of 183cm. Deze kasten werden vervaardigd uit 18mm MFC melamine en hoogwaardige HPL glanzende voor de deuren. De fronten en romp van de archiefkasten zijn in drie kleuren verkrijgbaar en de deuren in maar liefst 10 HPL kleuren. De deuren van de draaideurkasten zijn uitgerust met een kliksysteem waardoor er geen handvaten nodig zijn.

De lage kast kan u ook gebruiken als dressoir, onder opties kan u kiezen voor een afwerking met een glazen blad. Het Mdd Gloss meubelsysteem bevat ook ladeblokken die afgewerkt zijn met HPL glanzende deuren. Met dit gamma geeft U de nodige kleur en design aan uw kantoor of werkomgeving. Deze hoogwaardige archiefkasten kunnen gecombineerd worden met elk gamma van MDD.

Brand New Office kan alles van Mdd aanbieden omdat we 'Premium dealer' van deze systeemmeubel fabrikant zijn. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Basic kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw MDD Basic Rolluikkast en werk binnen 15 werkdagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. 

Ontwerp: MDD
Materiaal: melamine, HPL glanzende deuren
Maten: Archiefkast Laag: 80b x 43d x 77h cm
Kleur: zwart, wit, groen, rood, oranje, grijs, fuscia, antraciet, blauw en geel  

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen  
    

Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd ValdeMdd ZigZagMdd TeraMdd OrganicMdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. Mdd Gloss kast laag van 78cm