Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

Gloss ladeblok

€409,00€494,89 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: 15 werkdagen
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 20082
Mdd Gloss ladeblok met top en front in glanzend zwart, antraciet, aluminium of wit. U kunt kiezen tussen een ladeblok met 3 laden of een ladeblok met hangmappensysteem.
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

Mdd Gloss ladeblok met top en front in glanzend zwart, antraciet, aluminium of wit zijn ladeblokken die voldoen aan hoge eisen qua ergonomie en hebben een representatieve uitstraling.

In een modern kantoor is een hoogwaardige werkplek dan ook van cruciaal belang! De voorkant en top van de Gloss ladeblokken werden vervaardigd uit HPL(glanzend) en hebben een kantelbeveiliging-mechanisme waardoor ze zacht sluiten. De zijkanten werden afgewerkt met melamine. U kunt kiezen tussen een ladenblok met 3 laden of een ladenblok met hangmappensysteem die bovendien afsluitbaar zijn.

Gloss heeft greeploze lades, 1 metalen lade(of 2 metalen lades bij ladeblok met 3 lade) met centrale vergrendeling met inklapbare sleutel en men kan slechts één lade per lade openen.

Ontwerp: MDD
Materiaal: HPL en melamine
Maten: 41b x 60d x 59h cm
Kleur: zwart, antraciet, aluminium en wit
Klik hier om meer producten van dit merk te ontdekken      

Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd ValdeMdd ZigZagMdd TeraMdd OrganicMdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. Mdd Gloss ladeblok